Maykie Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 (edited) Twój nick: Maykie Nick gracza, na którego składasz skargę: Senor Vac Opis sytuacji: Sytuacja jest taka, że wyżej wymieniony osobnik wykazuje się dość ubogą znajomością regulaminu serwera na którym pełni funkcję admina. Dlaczego? Już tłumaczę. Zacznę może od wklejenia pierwszego punktu z regulaminu, który został złamany, a więc... 1. Aby być w drużynie klawiszy potrzebna jest znajomość regulaminu i sprawny mikrofon. Według tego punktu, Senor w drużynie klawiszy nie powinien się w ogóle znaleźć. Jako strażnik przejmuje prowadzenie i zaczyna wydawać polecenia, no i wszystko było dobrze dopóki nie zaczął odliczać, gdyż po otwarciu celi, zamyka ją od razu nie odliczając poleceń do końca, a z czym się to wiąże? A no z tym, że w tym momencie łamany jest kolejny punkt, mianowicie ten: 13. W momencie odliczania pierwszych poleceń, cele mają być otwarte. No niby nic wielkiego się nie stało, bo zarówno ja, jak i paru innych graczy napisało mu na sayu, że w tym momencie jest FreeDay, ale czy admin bierze te informacje do siebie? No oczywiście, że nie. Cela zostaje ponownie otwarta, więźniowie wybiegają z celi z racji "dnia wolnego", ale Senor ma na to plan. Jaki to plan? No kur*a sprytny i przystępuje do egzekucji osób wybiegających z celi. (Te FreeKille mogły być w środę, bądź w czwartek, nie jestem pewien bo popełnił ten sam błąd dwa razy z rzędu). Co o tym mówi regulamin? 3. Klawisz ma zakaz zabijania więźniów bez powodu - tzw. Freekillowania. O ile się nie mylę w przypadku "zwykłego" gracza skończyłoby się to banem na ct. Troszkę nie ładnie gdy admin daje taki przykład graczom. Dzień następny, czyli czwartek, brak chęci poprawy ze strony Senora, popełnia ten sam błąd i co? I ucieka z CT. Na tę ucieczkę też znajdziemy coś w regulaminie. 6. Klawisz ma zakaz uciekania z drużyny klawiszy. Klawisz jest zobowiązany grać do końca mapy. Jakakolwiek próba pozostawienia klawiszy bez pomocy (np. wyjście z serwera, wejście po chwili i dołączenie do więźniów) jest karana banem. Kilka chwil później admin wraca na serwer i dołącza nie do drużyny klawiszy, ale do więźniów. Zapytany czy go wyrzuciło, Senor jak gdyby nigdy nic przyznaję się, że po prostu sobie wyszedł. Taki miał kaprys? Musiał koniecznie wyjść na te kilka chwil? Nie wiem, nie mnie to oceniać, pewne jest to, że nikogo o tym nie poinformował i po powrocie nie wrócił pomagać klawiszom, a wolał bawić się jako TT na zabawach. Dziękuję za uwagę z mojej strony to wszystko. Mam nadzieję, że nie będziesz szukał żadnych wymówek Senor, bo raczej ich nie znajdziesz, za to wyręczyłem Cię i masz czarno na białym, gdzie leżą Twoje braki w znajomości regulaminu serwera. Data i czas zdarzenia: 01/03/2021 ok. 18:00 Steam ID oskarżonego: STEAM_0:0:455382371 Dowody: http://w43.hltv.org.pl/srv69596/HLTV-2103011748-jail_istiklal.dem.zip Edit.1 Czekaj co? Wybacz, ale napisałem w skardze żebyś nie szukał wymówek bo ich nie znajdziesz i tego nie zrobiłeś. Naprawdę mogłeś już oszczędzić sobie tej odpowiedzi bo jest co najmniej śmieszna XD Powiedz mi proszę jakie to ma znaczenie kto zamykał cele? Kto by tego nie zrobił, widzisz, że jest taka sytuacja to wbijasz sobie młotkiem do głowy, że jest FD. Co więcej, masz admina tak? No masz, to jako admin upominasz takie osoby, albo wyrzucasz ich z ct, proste? Proste. Czy Ty naprawdę jako admin, jako osoba posiadająca flagi, jako osoba która powinna zapobiegać takim sytuacjom i radzić sobie z nimi tłumaczysz się, że wyszedłeś z serwera bo się obraziłeś, że ktoś Cię trollował? Śmiech na sali i na tym definitywnie kończę dyskusję z Tobą, bo na tym poziomie konwersacji dostrzegam, że nie ma ona dalej najmniejszego sensu. Edited March 1, 2021 by Maykie Ketsurui† , Szczerbol , uganda and 11 others 9 2 3 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/105603-skarga-senor-vac/ Share on other sites More sharing options...
Br0k3n Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 (edited) Już Ci tłumaczę kolego drogi. Po pierwsze to podczas mojego prowadzenia otwierałem cele, odliczałem, tak to prawda. Ale ja tych celi nie zamykałem tylko jakiś inny CT albo drugi admin bawiący się /a @ Erwin.byłaby możliwość zobaczenia w logach kto otwiera/zamyka cele? Z góry dziękuję. Po drugie zrobiłem może 1/2 fk bo zostałem zabity przez osoby buntujące się. Czy nie powinienem tego robić? No nie. Ale tak zrobiłem, więc mogę przyjąć na klatę te 2 czy 3 fk i ponieść za to konsekwencje. Po trzecie to tak, wyszedłem z CT. Dlaczego? Ponieważ ktoś sobie po prostu ze mnie żartował psując każdy dzień prowadzenia. Czy powinienem tak zrobić? No nie powinienem, ale tak zrobiłem. Jeżeli ktoś jest na tyle dojrzały, żeby psuć komuś grę to niech sam prowadzi. Tyle w temacie Z Twojej strony to wygląda inaczej, z mojej inaczej Szukanie wymówek? A może po prostu objaśnienie sytuacji? XD Mówisz, że nie powinienem uznać to, że jest fd a raz zabiłem z 2 osoby, drugi raz żadnej. Także nie wiem czy się nie zgadzałem z tym fd. Edited March 1, 2021 by Br0k3n Kubusiek , dzakson and Nethiri 3 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/105603-skarga-senor-vac/#findComment-9108528 Share on other sites More sharing options...
ver Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 @ Br0k3n Otrzymujesz upomnienie ze względu na pierwszą słuszną skargę na Ciebie. Następnym razem w nagrodę dostaniesz prezencik do tabeli. Ponadto, tak jak Michał napisał, gdy wiesz, że jakiś inny CT'ek próbuje utrudniać Ci prowadzenie, to go po prostu przerzucasz, ewentualnie nagradzasz banem i po problemie, a Ty masz czyste konto Dzięki za zgłoszenie! Ketsurui† , Nethiri , Sceptyk and 3 others 1 5 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/105603-skarga-senor-vac/#findComment-9108550 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts