Jump to content

Problem - brak płynności gry

Go to solution Solved by old,

Recommended Posts

Fajnie, że ktoś poruszył ten temat, bo zarówno Monia jak i Bushido mają dużo racji. Sama zauważam klatki u graczy i szczerze mówiąc jest to bardzo wkurzające. Roundsoundy to kolejny problem, bo od początku lutego nie ma ich praktycznie w ogóle, a wydaje mi się że jest to coś co powinno nam umilać grę :) No i gwóźdź programu czyli to nieszczęsne zmienianie drużyn i przechodzenie na specta. Wydaje mi się raczej normalne, że grając przy maksymalnym obłożeniu serwera nikt z nas nie chce tracić slota (bo jak wiemy kolejka jest czasem bardzo długa), a czasem każdy potrzebuje odejść od komputera. Miło byłoby więc, żeby dostęp do specta został nam przywrócony :)

Edited by Kinga1

Problem z klatkowaniem innych gracza najbardziej jest widoczny na ustawieniu rate 25000, którą zresztą serwer sam wymusza co 10 sekund nawet w trakcie rundy co zatacza błędne koło gdy chcemy ustawić inaczej, bo ustawienie większej wartości na przykład takiej jakiej ja zawsze używam czyli 250000 sprawia że klatkowanie animacji innych graczy ustępuje ale nadal jest wyczuwalne niemiłe opóźnienie przy każdym strzale z naszej strony, najbardziej z AWP, uczucie podobne do input lag-a.

Możliwe że przez Ping serwera ci tak wypierdziela a jak nie to hosting serwera piszesz jako admin mógłbyś się do informować

Nie narzekam na te zmiany chodź tylko ze spektem rozumiem jak to wygląda ale nocą lipton trochę

55 minut temu, NajaranyQui napisał:

Możliwe że przez Ping serwera ci tak wypierdziela a jak nie to hosting serwera piszesz jako admin mógłbyś się do informować

Nie narzekam na te zmiany chodź tylko ze spektem rozumiem jak to wygląda ale nocą lipton trochę

nie wiem co Ty piszesz za głupoty. Ludzie z pingiem 5 również mają klatki. Nie jest to od zawsze tylko kilku dni może 3. Wejdź na serwer i postrzelaj sobie z AK:)

Jak nie masz nic mądrego do napisania to lepiej nie udzielaj się.

53 minuty temu, Gяand Pяiesт napisał:

Wiecej smg rzucajcie to gra będzie płynniejsza byczki XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

:lol4:

Edited by Bushid0~
4 minuty temu, Bushid0~ napisał:

nie wiem co Ty piszesz za głupoty. Ludzie z pingiem 5 również mają klatki. Nie jest to od zawsze tylko kilku dni może 3. Wejdź na serwer i postrzelaj sobie z AK:)

Jak nie masz nic mądrego do napisania to lepiej nie udzielaj się.

:lol4:

gierczę od kilku lat i nie narzekam w du**e się poprzewracało, albo hosting serwera lagował albo ping inerentu twój.. Nie pisz głupot.

Adminem jesteś jakim powineneś nie pisz głupot, za co dostałeś Admina? jakbyś mógł i chciał zwrócibyś priv osobom wyżej

Edited by NajaranyQui
20 minut temu, NajaranyQui napisał:

gierczę od kilku lat i nie narzekam w du**e się poprzewracało, albo hosting serwera lagował albo ping inerentu twój.. Nie pisz głupot.

Adminem jesteś jakim powineneś nie pisz głupot, za co dostałeś Admina? jakbyś mógł i chciał zwrócibyś priv osobom wyżej

Aha, widzę, że dalej nic nie masz mądrego do napisania :)

W porównaniu do "klatek", które były, a są teraz, to nie ma porównania. Widzę, że nie skacze choke jak wcześniej o ile wiesz co to jest w ogóle, ale za to są dużo większe ścinki i  odczucie input-laga ja kto napisał Velir. Nie gram tutaj od miesiąca wiem, jak było, a jak jest teraz od kilku dni.

Edited by Bushid0~
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...