.Lasik Opublikowano 2 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Nick: .Lasik Imię: Marcin Wiek: 18 lat. Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Jestem w każdej wolnej chwili, od rana do wieczora, nie obliczę tego w godzinach, ale co chwilę zaglądam na forum. Opisz siebie: Pochodzę z małej wsi ok. 250 mieszkańców w Wielkopolsce. Staram się jak najlepiej mogę pomagać innym użytkownikom. Na co dzień jestem nastolatkiem pozytywnie nastawionym do społeczeństwa, chodź zdarza się, że złe emocje przejmą kontrolę. Lubię poznawać nowe miejsca jak i twarze. Moim głównym zainteresowaniem jest piłka nożna (głównie od paru lat stoję na bramce) i rolnictwo (co kocham robić). Praktycznie codziennie oglądam filmy Marvela i poszukuję jakieś nowe seriale, lub przeglądam youtube. Gram w Counter Strike, World Of Tanks, Farming Simulator i inne gry które mi się spodobają. Dlaczego akurat Ty?: Szczerze? Nie mam pojęcia, nie będę zmyślał kto mnie lubi kto nie. Chciałbym po prostu spróbować czegoś nowego, czegoś ważniejszego i przy okazji sprawdzić czy się nadaję na takie wysokie stanowisko. Wiem, że moderator musi świecić przykładem, nie wchodzić w kłótnie, znać regulamin, upominać, karać, trzymać porządek na forum i wszystko inne- staram się tego przestrzegać, ale jak sami wiecie, nie zawsze to wychodzi... Dlatego chcę pomóc i odciążyć Administrację od obowiązków. Nie mam problemu w nawiązaniu znajomości z inną osobą co jest u mnie tak naprawdę największą zaletą. Co chcesz wprowadzić na forum, jeżeli otrzymasz moderatora?: Na samym początku porządek. Zaś się okaże, ponieważ mam pełno pomysłów, ale muszę jeszcze je dopracować. Czy pełniłeś już funkcję moderatora? (Opisz, jeżeli tak): Funkcję jako Moderator miałem na tej sieci, gdy byłem Redaktorem i Opiekunem, więc chyba można to zaliczyć. Umiem Podstawy Moderatora dzięki właśnie randze Redaktor i Opiekun. Natomiast tym zielonym Moderatorem jeszcze nie byłem nigdy. Kontakt: TeamSpeak, Discord, Steam, Facebook, Instagram, numer telefonu, no i nasze ukochane Forum. Szczerbol , Noksiaczekkk , dzakson i 10 innych 2 6 5 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/104590-odrzucony-moderator-lasik/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper Opublikowano 3 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Podanie zostało odrzucone! Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. .Lasik , xPtaku , Nigiri i 1 inny 3 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/104590-odrzucony-moderator-lasik/#findComment-9101735 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi