KeveS Opublikowano 1 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Nick: KeveS Imię: Krystian Wiek: 18 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 4-5h. Opisz siebie: Nazywam się Krystian. Pochodzę z województwa małopolskiego, a dokładnie mieszkam w małym miasteczku niedaleko Krakowa. Uczęszczam do Liceum Ogólnokształcącego o profilu Straży Granicznej. Interesuje się służbami mundurowymi, sportem, muzyką oraz grami komputerowymi. Na co dzień jestem bardzo pozytywną osobą. Umiem podporządkować się do panujących zasad. Łatwo nawiązuję nowe znajomości oraz posiadam spory dystans do siebie. Lubię nowe wyzwania i współpracę z ludźmi. Cenie sobie szczere rozmowy i uczciwość. Jeżeli ktoś powierza mi ważne zadanie to staram się wykonać je sumiennie i uczciwie. Nigdy nie podejmuje decyzji pochopnie, zawsze staram się wszystko solidnie analizować i weryfikować. Jeżeli napotykam jakieś trudności to z reguły staram się wyciągnąć wnioski, aby w przyszłości być mądrzejszym i nie popełniać tego błędu ponownie. Dlaczego akurat Ty?: Można mi zaufać, jestem osobą kulturalną i bezkonfliktową. W trudnych sytuacjach nie daje się ponieść emocjom i podchodzę do sprawy z chłodną głową. Przesiadywanie na forum sprawia mi ogromną przyjemność, ponieważ bardzo lubię aktywnie udzielać się na forum, jak i również nieść pomoc innym. Mam świadomość tego, jak ważne jest to stanowisko i jakie wymagania są przede mną stawiane, więc gdybym otrzymał swoją szansę to zrobiłbym wszystko, aby sprostać postawionym mi oczekiwaniom. Doskonale potrafię oddzielić przyjaźń i swoje otocznie od swoich obowiązków i powierzonych mi roli, dlatego śmiało mogę uznać się za osobę bezstronną, która nikogo nie faworyzuje. Nigdy nikomu nie odmawiam pomocy i dążę do tego, aby pomóc na tyle, na ile to tylko możliwe z mojej strony. Ponadto bardzo chciałbym się sprawdzić w tej roli i dołożyć swoją małą cegiełkę do dalszego rozwoju sieci. Co chcesz wprowadzić na forum, jeżeli otrzymasz moderatora?: Aktualnie chciałbym utrzymać miłą atmosferę na forum, jak i również podtrzymać porządek. Starałbym się koncentrować na swoich zadaniach, bo uważam, że to są kluczowe obowiązki Moderatora. Natomiast wszelkie pomysły, bądź ciekawe inicjatywy pojawiałyby się zapewne z upływem czasu. Czy pełniłeś już funkcję moderatora? (Opisz, jeżeli tak): Nie. Kontakt: FB/Forum/Steam/Discord/TS3. kibel , TURBOKOLOR , iTreaz i 15 innych 8 1 9 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/104541-odrzucony-moderator-keves/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raynie Opublikowano 3 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Podanie zostało odrzucone! Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. ChrZ4n1K. , Nethiri , kibel i 1 inny 3 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/104541-odrzucony-moderator-keves/#findComment-9101789 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi