Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick na serwerze: Bushido
Mutacja głosu: Jest
Czas spędzony na serwerze (link do GT): http://www.gametracker.com/player/Bushido/80.72.37.157:27015/
Czy miałeś styczność z amxmodmenu: Tak, Wiele razy
Dlaczego ty? Prosimy o dłuższa wypowiedz: Adminem byłem sporo razy, czy to na serwerach u znajomych czy na zupełnie przypadkowych serwerach, Potrafię rozpoznać gracza używającego wspomagaczy od dobrze grającego gracza, Chciałbym pilnować porządku na serwerze ( Brak oszustwa, Wykonywanie Celi mapy, Nie obrażanie innych graczy). Amx opanowane dobrze, Ostatnio wieczorami brakuję adminów na serwerze przez co jest trochę chaosu, wczoraj z 20 osób zostało 6 bo latał po serwerze odpalony na SH, wiadomo że każdy ma swoje zajęcia i nikt nie będzie siedział 24/7 dlatego może przydam się żeby zapełnić tę lukę. Myślę że jestem graczem kulturalnym i opanowanym ( Nie obrażam graczy którzy powiedzmy mnie obrażą, staram się to spokojnie wyjaśnić) ale przyznaję się że zdarza mi się przekląć ( nie do innego gracza, a jako komentarz do mojej gry :P ) 
Posiadasz działający mikrofon: Niestety jeszcze nie, ale w planach jest kupienie.
Kontakt (GG / Steam): Steam - Bushido
Steam ID: _0:0:38288242 
Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%:  ZAPOZNAŁEM. natomiast nie wiem co z forum, była zmiana forum i np. na tym to jest mój 1 post i nie mam spędzonego na nim tyle czasu ile potrzeba do podania, na tamtym godziny były nabite, jedyne co mogę tu dodać to to, że aktywność jak i posty na forum będzię się zgadzało z biegiem czasu :)

Pozdrawiam, Bushido

PS. Proszę o usunięcie tamtego tematu, nie napisałem go jak byłem zalogowany ;-)

https://1shot2kill.pl/topic/104-bushido/

• 2 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...