kanarinio Opublikowano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 (edytowane) Ukończone 16 lat. + Chęci oraz zaangażowanie. + Rozpoznawalność na serwerze, na który aplikujemy.- To muszą gracze serwera się wypowiedzieć, ale myślę że tak (: Minimum 50 postów na forum. + Aktywność na forum. + Dojrzałość i odpowiedzialność. + Pewność w podejmowaniu decyzji. + Konto ze statusem Prime. + Ode mnie: Wiem , że nie mam zbyt dużego stażu na serwerze. Staram się jak najwięcej przebywać na serwerze i forum byście zobaczyli , że to nie jest tylko pod rangi. Cieszę się , że jestem w takim miłym miejscu. Nie ma żadnych sporów widzę tylko dobre dogadywanie się z forumowiczami. Powiem tak od pierwszego przyjścia na sieć , powiedziałem sobie , że chce zostać opiekunem po paru miesiącach . Miałem informację , że opiekun 1vs1 arena 128 tick rekrutacja zbyt szybko nie będzie otwarta. Ucieszyłem się , bo widziałem , że tym później rekrutacja będzie otwarta tym lepiej dla mnie. Co prawda zaskoczyłem się. Dlatego teraz piszę /: (Wiem i to dobrze , że moje szansę są marne, ale ja zawsze dążę do celu i nie mam zamiaru się poddać. Jak tak to zrozumiem i napiszę następnym razem za parę miesięcy) Wstrzymajmy się z akceptowaniem/nieakceptowaniem na tydzień\2 tygodnie . Poczekajmy czy ktoś inny z serwera napiszę podanie , czy ma ktoś chęć kandydować . Jak nie ja jestem na siłach i wiem , że potrzebujecie takiego kandydata jak ja . Każdemu warto dać szansę młodszemu , starszemu , początkującemu,zaawansowanemu człowiekowi.^^ , po to jesteśmy żeby dążyć do celu. Pozdrawia Kanarinio ,miłej nocki życzę . Mam nadzieję , że słusznie rozpatrzycie ten temat. :D ( Piszcie Wszyscy śmiało jak coś na NIE wiem , że są osoby co boją się pisać na nie z różnych powodów) Pamiętajcie nie zawiodę nigdy areny < 3 Imię: Sebastian Wiek: 18 za niecałe 2 miesiące Nick: Kanarinio7 Czas spędzony na serwerze (GT): https://www.gametracker.com/player/Kanarinio7/147.135.199.71:27015/ Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/vac_fukusaburu/ SteamID: STEAM_0:0:539694493 Dlaczego akurat ty? (Przekonaj nas, rozpisz się): Pomagam wszystkim graczom tak mocno jak mogę .Według mnie mam bardzo dobrą relację z graczami.Jestem dojrzałą emocjonalnie osobą.Umiem przypilnować serwer w najtrudniejszych momentach. Staram się jak najwięcej przebywać na forum jak i na serwerze.Wkładam całe serce NA 100%.Staram się być jak najaktywniejszą osobą.Żadnych problemów "na razie" ze mną nie było i miejmy nadzieję:D.Karany również nie bywałem. Ortografie i interpunkcję mam ponad skale +bardzo dobrą ( każdy ma prawo się pomylić,ludzie są po to żeby popełniać błędy) Zapoznał*ś się z wymaganiami i akceptujesz je? Tak Znasz i akceptujesz regulamin serwera na który aplikujesz?: Tak Posiadasz konto Prime (Tak/Nie)?: Tak @clixxu. Chodziło mi o to czy będzie miał ktoś inny zamiar na opiekuna kandydować. Nie , że lepszy czy gorszy tylko ogólnie. Otwarta rekrutacja znaczy, że potrzebują dodatkowej pary rąk. Edytowane 17 Grudnia 2020 przez kanarinio Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/102942-opiekun-1vs1-by-kanarinio/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clixxu. Opublikowano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 32 minuty temu, kanarinio napisał: Wiem i to dobrze , że moje szanse są marne[...] Wstrzymajmy się z akceptowaniem/nieakceptowaniem na tydzień\2 tygodnie . Poczekajmy czy ktoś inny z serwera napiszę podanie , czy ma ktoś chęć kandydować[...] W takim razie nie rozumiem sensu tego podania. Piszesz, że nadawałbyś się na opiekuna tego serwera, że jesteś gotów podjąć się zadania a w drugim zdaniu chcesz żeby ktoś lepszy od Ciebie napisał podanie i żeby go przyjęli. A jak nie to żeby brali Ciebie bo z braku laku to dobry i kit. No wybacz ja to tak zrozumiałem. I ty chyba chciałeś, by Cię tak odebrano. Druga sprawa twój staż na serwerze... No jest on lekko mówiąc za krótki. Na admina by ci starczyło, ale opiekun to już inna bajka. Trzecia sprawa - ortografia i interpunkcja. Rozumiem, że masz z tym problemy jednak pisząc podanie nikt ze stoperem nad Tobą nie stał, więc powinieneś się bardziej postarać nad poprawą błędów i przede wszystkim wyglądu, bo to razi w oczy. Pewność siebie to podstawa, jak tego nie masz to nie aplikuj na żadną rangę. To samo w życiu realnym i z rozmową o pracę, jak potencjalny pracodawca zobaczy, że jesteś na tej rozmowie o pracę bo musisz pracować żeby z czegoś żyć i tak ogólnie to ci wszystko obojętne to Cię do żadnej roboty nie przyjmą. Pewność siebie, głowa wysoko w górze to już połowa sukcesu. Staż za krótki, interpunkcja i ortografia to już pozostawiam bez komentarza. Mimo twoich jakiś tam chęci jestem na nie. Powodzenia. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/102942-opiekun-1vs1-by-kanarinio/#findComment-9091321 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boomer_ Opublikowano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 Długo myślałem, czy się wypowiadać. Uważam, że warto wtrącić swoje 5 groszy. Zacznijmy od początku twojego podania, piszesz coś, co tak na dobrą sprawę skreśla Cię z pozycji opiekuna serwera. Aby zostać opiekunem należy być rozpoznawalnym na serwerze, posiadać dobry kontakt z administracją, bo głównie nimi będziesz się zajmował. Zazwyczaj wygląda to tak, że administrator może awansować na opiekuna serwera podczas prowadzonej rekrutacji, miało to miejsce w przypadku min. @ endermanktóry na serwerze pierwszy raz widziany był w sierpniu. Oprócz zajmowania się serwerem opiekun powinien stanowić wsparcie merytoryczne dla administracji, tutaj chodzi mi o znajomość sourcemoda. Nie byłeś u nas adminem, więc twoja znajomość sm na poziomie 7-8/10 zostaje pod znakiem zapytania. Co do ortografii i interpunkcji, @ clixxu.wszystko wyjaśnił, zgadzam się z nim w 100%. Ostatnim aspektem, który poruszę, jest twoje przebywanie na forum, a raczej jego początek. W dniu 17.12.2020 o 23:20, kanarinio napisał: Staram się jak najwięcej przebywać na serwerze i forum byście zobaczyli, że to nie jest tylko pod rangi. Cieszę się, że jestem w takim miłym miejscu. Twoje "przebywanie jak najwięcej" wyglądało na początku, jak pisanie wszędzie gdzie się da, wypowiadałeś się w rekrutacji na admina dla każdego serwera. Podejrzewam, że nie do końca wiedziałeś o istnieniu niektórych serwerów, ale post w podaniu został dodany. Nie wnosił on nic poza analizą podania oraz gt, co robi każdy opiekun/właściciel przed przyjęciem podania. W odpowiedziach na podania liczą się bardziej "życiowe" odpowiedzi, nawiązujące do życia serwera. Na plus jest fakt, że przestałeś to robić, ale nie oszukujmy się. Początkowo chciałeś być "rozpoznawalny" na forum, nie wiem tylko czy ta rozpoznawalność jest pozytywna, czy negatywna. Osobiście jestem na nie. Uważam, że obecnie admin to maks, w przyszłości może się to jednak zmienić, a wszystko zależy od Ciebie. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/102942-opiekun-1vs1-by-kanarinio/#findComment-9091812 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper Opublikowano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 Podanie zostało odrzucone Jeżeli się z tym nie zgadzasz, zgłoś post, wtedy administracja rozpatrzy go ponownie. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/102942-opiekun-1vs1-by-kanarinio/#findComment-9092138 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi