Skocz do zawartości

Odwołanie centric?

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: centric?
Twoje SteamID/IP: STEAM_1:0:1745931538   0 00:10   18    0
Nick admina banującego: ???
Data i godzina: Dziś
Serwer: GO MOD
Powód bana: Cheater
Opis sytuacji: Generalnie to jedno wielkie XD. Jeżeli chodzi o rozpike demka too jest ona dla mnie śmieszna bo jeżeli chodzi o mape de_nuke to całe enemy CT grało jak jakieś batony, nie moja wina że nie potrafią mnie trafic. Jeżeli chodzi o mój styl gry to sami możecie zauważyć że jest agresywny,przez co udaje mi się zabić wiekszość enemy. Co do innych akcji, prosze bardzo możecie odpalić demka z HLTV i rozpisac te ktore was interesuja, ja nie mam nic do ukrycia :) Pozdrawiam centric :)

Edit: Dostałem miesiąc temu bana na dd1 o powodzie: Wstaw SSy. I co? Wstawiłem i wszystko było okej bo byłem jestem i bede legit. Niech każdy myśli sobie, ja zdanai nie zmienie :) Pozdrawiam, centric

Edytowane przez Gość
https://1shot2kill.pl/topic/102779-odwo%C5%82anie-centric/

Rozpiska @ sir. nottm:

Spoiler

Duzo akcji na sluch, jednak niektorych moje sluchawki nie ogarnely, mianowicie: 

6:23 gdzie wchodzi do wentyla i nagle sie cofa zeby przybudowke ogarnac
11:41 akcja z he, strzela sie z gosciem, potem wyjmuje he, dziwne, tym bardziej z he bym sie nie wychylal

13:54 - brak pytan, nie slychac zadnych krokow na radiu, zadnego info z team

18:27 po cichu na drabke bo wie ze ktos stoji nad kurnikiem

19:41 znow info

20:40 - slychac ze ktos idzie na poche ale nadal normalnie sprawdzasz gdzie po koleji czy ktos gdzies nie stoji, tu leci prosto po fraga

21:50 Ban 

24:24 +\- 

moj wniosek banicja - podejrzenie wh on off, myslalem przez chwile ze siedzi z kims na ts3 ale brak pary

Rozpiska @ you can be King again .:

Spoiler

4 : 30 -b

4:44 +/-b

6:22 +b brak infa z team  , na słuch na pewno nie ,początkowo myślałem że jako pierwszy oddał strzał w wentyl przeciwnik zdradzając swoją pozycję , jednak przy 1/2 widać że to podejrzany  1 oddaje strzał cofając się z wentyla .

10:10 -b 

11:40 -b nie wiem co tym podejrzanego 

13:54 +/-b żadnych kroków , infa , może to być czysty przypadek lub na logikę , zostało 2 Ct i 1tt , można się domyśleć że będą zamykać 2 ważne dojścia do bs;a .

15 -b

19:34 +b przy 1/2 widać że podejrzany się wcelowuje zanim wróg się wychyli .

20:45 -b słychać jak wróg znajduje się na pochylni , sprawdza czy jeszcze ktoś nie idzię po czym udaję się za usłyszaną "ofiarą "

Jak dla mnie brak UB , Wh On/Off  mało typowo spalonych akcji jednak nawet przy akcjach +/-b wiadomo że wystarczy właczyć wh na chwileczkę aby wiedzieć co robić dalej.

Rozpiska moja:

Spoiler

4;30 -b
4;45 +/-b
5;25 +/-b
10;10 -b
11;45 -b
14;00 +/-b
15;00 -b
19;35 +b
20;45 +/-b

(czasówki zostały ocenione pod rozpiskę wykonaną w tym temacie: https://hellzone.pl/topic/12714-cziter/)

Akcje +/-b i jedna +b są nienaturalne. Wątpię, aby to był czysty przypadek, dodając to, że podejrzanego movement i strzelanie nie jest na wysokim poziomie. Jak dla mnie do zbanowania.

Brak UB.

https://1shot2kill.pl/topic/102779-odwo%C5%82anie-centric/#findComment-9090489

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...