Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Nick oskarżyciela: Natalia

Nick oskarżonego: Sadysta

IP/SID oskarżonego: #7 Sadysta STEAM_1:0:775691254  176.97.253.247  Nonsteam

Powód skargi:  Admin ktory nie ma za grosz szacunku ani kultury

Krótki opis sytuacji: a wiec gralam elegancko na mapie dd2,po czym dostaje kicka z powodem ''wypier**laj'' mysle no super,wchodze ponownie na serwer i dostaje kicka''nara''. Pan Sadysta podjął sie tez obrazania mnie,a z tego co wiem admin powinien świecić przykladem:)

Dowody (Screeny/Demko z HLTV): 

Proponowana kara: Odebranie admina,bądź tymczasowy ban na ogarnięcie :)

20201130194551_1.jpg

20201130194642_1.jpg

20201130202742_1.jpg

20201130202836_1.jpg

https://1shot2kill.pl/topic/102365-skarga/

Generalnie chciałbym odnieść się do tej skragi, przede wszystkim jest ona bardzo mocno zmanipulowana. Faktem jest to, że puściły nerwy adminowi i jest to prawda a tylko dlatego, że nie działał amx i nie można było zbanować graczy którzy przeszkadzali innym (Każdemu puszczają nerwy! tym bardziej jak wszyscy ciebie wyzywają). Ty Natalko byłaś jedną z osób prowokujących i dopingowałaś ludzi by nas wyzywali. Będę wnioskował o to aby były wyciągnięte w stosunku do ciebie poważne konsekwencje i wnioskuje o perma. w załączonych screenach przez CIEBIE! UDOWODNILAŚ SWOJĄ KULTURĘ OSOBISTĄ! I GRATULUJE ZA STRZAŁ W KOLANO 

https://1shot2kill.pl/topic/102365-skarga/#findComment-9088061

Moja droga Natalio, od momentu kiedy prawiłaś morały dotyczące serwera, że cele są od 1:30 kiedy byłaś ze mną 1vs1 w terrorystach przypomniałem ci o celach, no tak miałaś się kampić i dać wygrać mi zapominając o celach, prawda? Zachowywałaś się negatywnie i nie kulturalnie w stosunku do mnie jak i do innych graczy, obrażałaś i mówiłaś przeróżne rzeczy na temat serwer a między innymi, że jest to "patologia" itp, reklamowałaś inny serwer na mikrofonie. Od godziny 19:30 bodajże zaczęłaś prowokować adminów i wykorzystując, że nie działa "amxmodmenu", każdemu puściły by nerwy kiedy ty bezczelnie i szczeniacko się zachowywałaś nie tylko do mnie, ale do innej adminki, która ze mną była. 

Poza tym jak jest na zamieszczonych screenach nie spojrzałaś co ty pisałaś w consoli czy na chacie, kulturę masz wystrzałową pani Natalio. 

Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru czytającą dramę. :FeelsOkayMan:

Ps. Dodając właściciele mogą zobaczyć najprawdopodobniej całą grę jaka zaistniała. Nie byłaś sama, zaprosiłaś paru kolegów do zabawy z wyzywaniem w co się włączyłaś, powiem ci tyle, że jesteś chamska, bezczelna i kłamiesz gorzej niż pinokio, twój opis sytuacji jest żałosny.

Edytowane przez Sadysta
https://1shot2kill.pl/topic/102365-skarga/#findComment-9088062

11 minut temu, Sadysta napisał:

Moja droga Natalio, od momentu kiedy prawiłaś morały dotyczące serwera, że cele są od 1:30 kiedy byłaś ze mną 1vs1 w terrorystach przypomniałem ci o celach, no tak miałaś się kampić i dać wygrać mi zapominając o celach, prawda? Zachowywałaś się negatywnie i nie kulturalnie w stosunku do mnie jak i do innych graczy, obrażałaś i mówiłaś przeróżne rzeczy na temat serwer a między innymi, że jest to "patologia" itp, reklamowałaś inny serwer na mikrofonie. Od godziny 19:30 bodajże zaczęłaś prowokować adminów i wykorzystując, że nie działa "amxmodmenu", każdemu puściły by nerwy kiedy ty bezczelnie i szczeniacko się zachowywałaś nie tylko do mnie, ale do innej adminki, która ze mną była. 

Poza tym jak jest na zamieszczonych screenach nie spojrzałaś co ty pisałaś w consoli czy na chacie, kulturę masz wystrzałową pani Natalio. 

Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru czytającą dramę. :FeelsOkayMan:

Ps. Dodając właściciele mogą zobaczyć najprawdopodobniej całą grę jaka zaistniała. Nie byłaś sama, zaprosiłaś paru kolegów do zabawy z wyzywaniem w co się włączyłaś, powiem ci tyle, że jesteś chamska, bezczelna i kłamiesz gorzej niż pinokio, twój opis sytuacji jest żałosny.

Dokładnie tak,wspomniałam że cele są od 1;30 a ty od razu z gów*oburzą zacząłeś sie burzyć. Człowieku ochłoń i przemyśl czy aby napewno nadajesz sie na admina, a to że ''nerwy ci puściły'' wcale cię nie usprawiedliwia :) Grzecznie zwróciłam ci uwagę a to ty na mnie naskoczyłeś :)

https://1shot2kill.pl/topic/102365-skarga/#findComment-9088063

Dodam Cos od siebie.

Pani Natalka jak naprawie amx'a ma bana.
Dalej prowokowanie ŚW Trójca - Natalia, exe, Rutek co tez bana perma ma ale wbil na serwa bo bans nie dziala i msleliscie ze czyms takim rozwalicie serwer jak powyzywacie graczy / adminow na mikro albo czacie. Nie no plan genialny widzialem wszystko przez konsolke admina na stronie serwera nie udalo sie to wam. Wylaczajac potem czat glosowy wam i zmienianie nickow na serwerze pan Rutek jak i exe tez piekniepisali na czacie poki nie dodalem amx_gag na serwer. 

A co do kicka ja Ci go dalem z takim powodem bo mam wiekszy spam o tacala sprawe niz wszyscy admini razem wzięci. WIec ta skarga powinna byc na moją osobe a nie Sadyste i on jest nie winny. 

Osoby z calej tej pieknej sytuacji ktora dzisiaj miala miejsce na serwerze zostana zbanowane permanentnie bez możliwości dostania UB. Tyle odemnie Koxik mozesz zamknąć skarge bądź dodać cos od siebie.

@EDIT// nie musze tu juz nic dodawac. wystarczajaco wyjasnilem cala zaistniala dzisiaj sytuacje na serwerze. a jezeli mysleliscie ze takie wyzywanie graczy / adminow spowoduje rozwalenie serwera to sie pomyliliscie.

Jezeli to twoja zemsta za to że kiedyś odrzucilem twoje podanie na admina serwera bo kulturą szczerze nie grzeszysz to słabo sie postaraliście. Niby dorośli a w głowie kisiel powinniście sie zastanowić nad swoim postępowaniem. 

Każdemu z adminów wyśle IP i sid danych osób do zbanowania wiec jak naprawie bany zbanujcie ich na cfg + zakres.

Edytowane przez Senku
https://1shot2kill.pl/topic/102365-skarga/#findComment-9088064

Teraz, Senku napisał:

Dodam Cos od siebie.

Pani Natalka jak naprawie amx'a ma bana.
Dalej prowokowanie ŚW Trójca - Natalia, exe, Rutek co tez bana perma ma ale wbil na serwa bo bans nie dziala i msleliscie ze czyms takim rozwalicie serwer jak powyzywacie graczy / adminow na mikro albo czacie. Nie no plan genialny widzialem wszystko przez konsolke admina na stronie serwera nie udalo sie to wam. Wylaczajac potem czat glosowy wam i zmienianie nickow na serwerze pan Rutek jak i exe tez piekniepisali na czacie poki nie dodalem amx_gag na serwer. 

A co do kicka ja Ci go dalem z takim powodem bo mam wiekszy spam o tacala sprawe niz wszyscy admini razem wzięci. WIec ta skarga powinna byc na moją osobe a nie Sadyste i on jest nie winny. 

Osoby z calej tej pieknej sytuacji ktora dzisiaj miala miejsce na serwerze zostana zbanowane permanentnie bez możliwości dostania UB. Tyle odemnie Koxik mozesz zamknąć skarge bądź dodać cos od siebie.

jedynie co moge tu dodac to tylko to że się ośmieszasz

https://1shot2kill.pl/topic/102365-skarga/#findComment-9088065

Co do skargi to zostaną wyciągnięte konsekwencje dla każdego!

Fakt były problemy z banowaniem więc nie dziwię się że puściły nerwy adminowi co nie powinno mieć miejsca ale stało się! A co do ciebie ty też aniołkiem nie byłaś na serwerze bo zaczęłaś prowokować admina.

https://1shot2kill.pl/topic/102365-skarga/#findComment-9089076

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...