Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: hds./

Twoje SteamID/IP: STEAM_1:1:124106676

Nick admina banującego:  Kiufasa czy jakoś tak

Data i godzina: 19.11.2020 około 18:20

Serwer: only dd2

Powód bana: nie podano

Opis sytuacji: Wchodzę na serwer, kupuję dgl jak zawsze i lecę long. Flashe od latarni, wbita, dwa one tapy i padłem. Potem admin zaczął sprawdzać mój profil, płakać, że 9700k nie kręci się na 5Ghz i takie tam inne lamentowanie. Jak wszedłem na serwer to miał staty 18:2, popsułem mu je i sprawdził mój profil. Norma :D Zdziwiony nie miał się do czego przyczepić więc zaczął jeszcze bardziej płakać. Wyszedł z serwera. Po chwili wrócił, pewnie obejrzał mnie na spect czy coś. Dostał dwa czy trzy headshoty. Ostatni one tap jaki ode mnie dostał (przed banem) był na midzie. Byłem w tt, a on w CT. Wbijałem trupem, czekałem chwilę na wyjściu na B bo może ktoś skróci i wleci free frag. Jednak poszło kilka granatów, a moi lecieli na A więc poleciałem na dolny tunel i tam chwilę wyczekałem. Domyśliłem się, że ten z B będzie mieć info, że wbijają A, a tym samym albo skróci tunele od B (czekałem chwilę wcelowany w schody) albo będzie cofać od mida na ct albo poleci midem na shorta. Wyczekałem, gdy wyszedłem zobaczyłem CT'ka jak idzie w stronę swojego respa, wyszedłem i kiufasa dostał hedzika :D

Dodam, że od kilku miesięcy gram na only mirage, zna mnie tam kilku adminów. Wiele razy byłem sprawdzany, oglądany itd. Z kilkoma adminami grywam mm'y. Na only dd2 gram dosyć rzadko stąd mnie tam ni znają poza kilkoma osobami. Inne osoby na serwie widziały jak gram. W sumie często zostaję sam na kilku i ludzie w ct widzą jak gram. Nikt nie mówił, że coś mam, wręcz mnie bronili i mówili, że po prostu lepszy. No ale adminek się popłakał :)

Czekam na rozpiskę dema czy coś no i wiem, że będzie unban :)

https://1shot2kill.pl/topic/102087-hds-banik/

Według mnie ogladajac twoja gierke bez celownika masz jakies wspomaganie i tyle. Nie nie płakalem o procesor  tylko zdziwilem sie ze strona pokazuje max 4.7 a ty mowisz ze masz 5 wiec no... ale to mniejsza bo to nie na temat. Jezeli bedzie trzeba dobrze nie ma sprawy rozpisze demo :D I cie ladnie przeprosze albo przyznam sie do bledu jezeli inni ogladajacy demko admini potwierdza ze nic nie masz ;0 I tak na przyszłosc ja nie placze poprostu wydalem swoja opinie na ten temat :) Pozdrawiam

https://1shot2kill.pl/topic/102087-hds-banik/#findComment-9086712

Samo myślenie, że gram bez celownika jest co najmniej śmieszne. Samo to, że wszedłeś na mój profil po pierwszym czy drugim killu jest także no.... takim płaczem po prostu. Rozumiem jakbym miał 30/5 czy coś i bił cały serwer... ale tak nie było. W sumie pierwsza gra dzisiaj, słabo mi szło.

9700k ma w stocku 3,6Ghz i w trybie boost kręci się na 4,9ghz. Mam ustawione stałe 3,6ghz i boost na 5ghz. Max jaki zrobiłem na tym egzemplarzu bez większego problemu to 5,2ghz, stałe. Powyżej niestety crashuje. Nawet gdyby ten procesor miał fabrycznie boost na 4,7ghz to uzyskanie 5ghz w intelu 9th generacji nie jest trudne. Ludzie wyciskają po 5,5ghz. Trudne do podkręcania są ryzenki z procesem 7nm. Nie dość, że słabo się kręcą to się mocno grzeją. A intelek 14nm 5ghz pod pełnym obciążeniem grzeje mi się na lekko ponad 60 stopni :D

Pisałeś do mnie czysto ironicznie i sarkastycznie z nastawieniem na prowokację, ośmieszenie i wyprowadzenie z równowagi tylko dlatego, że pojawił się ktoś kto popsuł Ci staty. Takie miałem przynajmniej odczucie, że ciśniesz mnie tylko z tego powodu. Nawet nie oglądałeś mojej gry, nie przyjrzałeś się jak gram i jaką mam taktykę. Wszedłem i po 20min dostałem bana. Oglądałeś mnie jak gram? Bo chyba po to wychodziłeś z serwera, prawda? Jeszcze starałem się strzelać bańki i kilka weszło. Wszedłeś spowrotem i grałeś. Zabiłem Cię kilka razy i po którymś od razu ban. Jak na admina to kompletny brak profesjonalizmu i kompetencji. Masz pilnować porządku na serwerze, a nie wywoływać gów*oburzę, wchodzić z kimś w dyskusje i wykłócać się na serwerze o jakieś bzdety. Zacząłeś pisać, że będziesz płakać na forum jak dostanę bana i inne teksty, wszystko będzie na demie :)

Zaraz po tym jak sprzedałem Ci one tapa z dgl na midzie ktoś z mojej drużyny powiedział, że teraz dostanę od Ciebie bana. Dlaczego nie wcześniej skoro od tylu rund podejrzewałeś mnie o wspomaganie?

https://1shot2kill.pl/topic/102087-hds-banik/#findComment-9086720

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...