Guest Posted July 13, 2017 Report Share Posted July 13, 2017 pany, jest problem, po dwóch dniach grania skapnąłem się, że osoba o nicku s1, która tylko ciągle pisze 's2' to nie jest wcale tutejszy gracz XD wiecie co na to poradzić? wrzuciłbym ss'a ale nie wiem czemu na nim mi tego nie widać (czity też byście zauważyli XD) przykład: [Silver Elite] M8: kampimy resp a ja widze: [Silver Elite] s1: s2 co prawda nie pokazuje mi się to za każdym razem ale zbyt często by to ignorować;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest beki Posted July 13, 2017 Report Share Posted July 13, 2017 https://1shot2kill.pl/temat/10084-problemy-z-czatem/?tab=comments#comment-76527 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchy Posted July 13, 2017 Report Share Posted July 13, 2017 15 minut temu, emosiem napisał: że osoba o nicku s1, która tylko ciągle pisze 's2' to nie jest wcale tutejszy gracz XD Robi się, cierpliwości Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchy Posted July 13, 2017 Report Share Posted July 13, 2017 Temat został zamknięty!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarna. Posted July 15, 2017 Report Share Posted July 15, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts