Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Nazwa: Modele Postaci

Opis: A więc sytuacja generalnie ma się tak, że u nas na serwerze jak każdy za pewne wie można kupić modele postaci za monety w /store. Sytuacja obecnie wygląda tak, że są 2 kategorie modeli, jedna jest dla Vipów, a druga dla zwykłych graczy. Jak każdy za pewno zdążył już zauważyć każdy jeden model ma zepsute hitoboxy. Jedne, żeby zabić w głowę trzeba serie dać w szyje. Inne mają dużo grubsze modele niż podstawowe modele z cs'a, ale zaś hitboxy mam wrażenie, że są właśnie od deafultowych modeli przez co strzały w ciało przenikają. Nie wiem, pytanie do was czy wy umyślnie wprowadziliście takie modele, czy po prostu wkradł się błąd i nikt go nie zgłosił. Dużo graczy irytuje się grając na takiego np. Asasyna, który przyjmuje strzały z awp w ciało, czy z ak47 w głowę i biega dalej, prawie każdy model pożera pociski, przez co nie dostaje obrażeń.

Rozwiązania problemu są 2, no 3. Możecie dostosować hitboxy do owych modeli, o ile jest to możliwe. Możecie usunąć je z serwera, i dodać jakieś działające o ile one są w ogóle potrzebne. Albo możecie odrzucić tą propozycję, chodź mam nadzieję, że tego nie zrobicie.

Pozdrawiam!

https://1shot2kill.pl/topic/101963-modele-postaci-only-mirage3/

W dniu 15.11.2020 o 19:08, Master Shief napisał:

Dużo graczy irytuje się grając na takiego np. Asasyna, który przyjmuje strzały z awp w ciało, czy z ak47 w głowę i biega dalej, prawie każdy model pożera pociski, przez co nie dostaje obrażeń.

Model został usunięty i zastąpiony innym - osoby, które go posiadały na okres permanentny, mogą zgłosić się na PW po zwrot kredytów.

https://1shot2kill.pl/topic/101963-modele-postaci-only-mirage3/#findComment-9087128

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...