Itachi Posted July 13, 2017 Report Share Posted July 13, 2017 Witam, mam pewien problem z opisem na forum, a dokładnie chciałbym dodać piękny obrazek z Itachim do opisu mojego profilu na forum, aczkolwiek gdy go dodaje, daje zapisz zmiany, potem przeglądając posty w których się wypowiedziałem, nie widzę tego obrazu. W załączniku pokarze dokładnie o co mi chodzi, liczę na jakąkolwiek pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuba Posted July 13, 2017 Report Share Posted July 13, 2017 (edited) Ustawienia konta Podpis. Dodajesz obrazek na hosting np. imgur.com; dodajesz tam je i kopiujesz ten link Ktory uzyskujesz klikajac w "Get share links" Edited July 13, 2017 by Futuba don Kuba 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conte Posted July 13, 2017 Report Share Posted July 13, 2017 To co wyświetla się pod każdym twoim postem to nie opis, a podpis. Jak go ustawić, dokładnie wyjaśnił Ci Futuba wyżej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conte Posted July 13, 2017 Report Share Posted July 13, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts