Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Sukuna.

Twoje Steam ID: STEAM_0:0:29783281

Nick admina blokującego: Lim3k

Data i godzina: 25.10  +/- 10:20

Serwer:5MAPS

Powód blokady: Ponoc prowo

Opis sytuacji: Ogolnie zaczelo sie od tego, ze dostalem kicka za resp 1:30 okej, kick jak najbardziej trafny. Wracam na serwer, adminek zaczyna sie do mnie sapac, ze resp do 1:30, odpowiadam, ze 2 tygodnie temu jakos na to nie patrzyl jak siedzial sam na respie, odopwiedzia na to bylo "bedziesz mi wypominal co bylo 2 tyg temu?' moja odpowiedza na to bylo "skonczylem temat" po czym chlop do mnie z tekstem "wypier**laj do terro" i dostalem kolejnego kicka za zmiane druzyn choc z automatu balans mnie po powrocie na serwer wrzucil do CT. Kolejny powrot po kicku, zabilem takowego admina no nie powiem.. pieknego flicka dostal az wyslalem mu ";)" po czym w sumie napisalem kolejne 2 buzki i dostalem mute na 120 min :D 

#Edit.

Faktycznie, jednak piekny hedzik byl, a nie flick. 

Zwracam honor, jesli chodzi o to kto zaczal, faktycznie musialem w nerwach ja narzucic temat, po tym jak sie do mnie odezwales. 

Co do pierwszego kicka tak jak napisalem wyzej, byl trafny, faktycznie stalem na respie tak jak wczesniej napisalem, lecz co do reszty nie moge sie zgodzic. 

Pokaz mi, w ktorym momencie "dolaczylem do was" zeby sie spiac? ^^ z tego co jest na Twoim filmiku to Ty jako pierwszy sie do mnie odezwales,po wejsciu na serwer nawet jednego slowa nie powiedzialem do momentu, w ktorym sie do mnie odezwales. Faktycznie moglem to zle odebrac i dorzucic swoje 2 grosze, z tym sie moge zgodzic, ale nie "doszedlem do was zeby sie spinac" tylko zostalem automatycznie rzucony do CT, nie bylo powodu do tego, aby ponownie mnie kickac. 

&3.4 Zakaz skakania po drużynach i podawania infa o położeniu graczy.

Dostales jakiekolwiek info o innych graczach po tym jak mnie rzucilo do Ct? Skakalem z druzyny do druzyny? Nie? No wlasnie :) takze kick nie mial prawa bytu. 

Kolejna sprawa...

"nie lubię gdy ktoś się do mnie sapie, a potem nawet nie chce podjąć jakiejkolwiek konwersacji, było to nie stosowne, ale wyprowadziło mnie to z równowagi, tak już mam" - po co w takim razie skladasz podanie skoro latwo Cie byle gownem z rownowagi wyprowadzic co konczy sie tym, ze pokazuje kulturke na bardzo wysokim poziomie? Przy skladaniu masz wyraznie napisane:

Wymagania:

- Kultura osobista oraz dojrzałość emocjonalna.

Skoro nie jestes jeszcze dojrzaly emocjonalnie to po co skladasz podanie?

Wracajac do tematu..

Nie chcialem podejmowac jakiejkolwiek konwersacji, z tego powodu, ze wiedzialem jak to sie skonczy. Bylo minelo po co temat drazyc dalej bylo? Zakonczylem dalsza konwersacje i tyle w temacie. Z mojej perspektywy to Ty dazyles do dalszej spiny kickujac mnie ponownie po swojej kulturalnej wypowiedzi.

&3.11 Pisanie wiadomości typu "ez", "łatwo", "essa" traktowane jest jako prowokacja.

Nie widze w regulaminie nic o tym, ze ":)" jest traktowana jako prowokacja ^^ nie mialem zamiaru nikogo prowokowac, jezeli w ten sposob to odebrales to tylko pokazuje na jak niskim poziomie emocjonalnym sie aktualnie znajdujesz. 

Tyle w temacie z mojej strony :) 

@@@ Nie wiem czy w dobrym dziale napisalem, jesli nie jest to odpowiednie miejsce na takie rzeczy prosze o przeniesienie do odpowiedniego dzialu. 

20201025102427_1.jpg

20201025102446_1.jpg

20201025101734_1.jpg

Edytowane przez Natsu
https://1shot2kill.pl/topic/101373-skarga-p/

Wytłumaczenie pojawi się w godzinach nocnych, ponieważ na kompie bede dopiero około 20, a bede musial jeszcze coś przeanalizować z demka ;) @ salvatore

Ogólnie zaczęło się tak jak mówi, dostał kicka za respa, w tym rzecz, że nie ode mnie, a od @ DZK, po chwili wbił na serwer i poszedł do nas, pomimo, że w TT jak i CT było po równo osób i chyba dołączyłeś do nas tylko po to, żeby się spiąć, na demku to wszystko widać(oczywiście tego nie nagrałem bo zapomniałem), wkleję teraz linka do filmiku z zajścia: 

"adminek zaczyna się do mnie sapać, ze resp do 1:30", powiedz mi @ Natsu w którym momencie to JA zacząłem się spinać o to, że resp jest do 1:30? Co do tego "wypier**laj do terro i mnie nie wkur**aj", nie lubię gdy ktoś się do mnie sapie, a potem nawet nie chce podjąć jakiejkolwiek konwersacji, było to nie stosowne, ale wyprowadziło mnie to z równowagi, tak już mam, przechodząc dalej, " zabilem takowego admina no nie powiem.. pieknego flicka dostal az wyslalem mu ";)" " cóż, ten flick był tak piękny, że aż sam musiałem go sprawdzić i płakałem gdy go oglądałem, że nie będę nigdy tak dobry z awp jak ty, podesłałem to jeszcze Guardianowi i KennemuS, to się załamali że nie są tak dobrzy, link:

przyznaj, że to ";)" miało być tylko marną prowokacją do napisania tej skargi, całe zajście według mnie jest śmieszne, bo według mnie i paru innych osób to co zrobiłem było poprawne, oprócz tego niepotrzebnego słownictwa. 

#EDIT

@ NatsuJak mógłbym nie zwrócić Ci uwagi, skoro dołączyłeś do nas, a przed wyrzuceniem byłeś w tt? mam nadzieje, że zapoznałeś się z regulaminem serwera i wiesz z czym się wiąże przechodzenie do drużyny wygrywającej. - "&3.9 Zakaz przechodzenia do drużyny wygrywającej."

"Wymagania:

- Kultura osobista oraz dojrzałość emocjonalna." - przepraszam, że jestem człowiekiem i czasem się ma gorszy dzień :( zakładam, że jesteś wiecznie zadowolony z tego co się dzieje wokół Ciebie XD

"Nie widze w regulaminie nic o tym, ze ":)" jest traktowana jako prowokacja ^^ nie mialem zamiaru nikogo prowokowac, jezeli w ten sposób to odebraleś to tylko pokazuje na jak niskim poziomie emocjonalnym się aktualnie znajdujesz. " - "&3.11 Pisanie wiadomości TYPU "ez", "łatwo", "essa" traktowane jest jako prowokacja." (podkreślę Ci, żebyś widział dokładnie i przejrzyście) Chyba nie musze się dalej wypowiadać dalej XD 

To tyle z mojej strony, resztę zostawiam tym wyżej :)

Edytowane przez Lim3k
https://1shot2kill.pl/topic/101373-skarga-p/#findComment-9083417

Cała sytuacja wyglądała w taki sposób, że dostał "kicka" ode mnie tak jak sam napisał słusznego, jednak dalsza dyskusja była tylko i wyłącznie między @ Lim3k a @ Natsu która moim zdaniem była nie potrzebna.

https://1shot2kill.pl/topic/101373-skarga-p/#findComment-9083558

Kick za kampienie na respie jest słuszny. 

Kick za skakanie po drużynach jest niesłuszny, ponieważ gracz został wyrzucony z serwera, a więc miał prawo do wybrania drużyny + mógł zostać automatycznie przeniesiony do jednej z drużyn (w owej sytuacji do CT).

Uznanie ":)" za jakiekolwiek prowokacje nie przystaje, ponieważ to nie zalicza się do podpunktu z regulaminu "&3.11 Pisanie wiadomości TYPU "ez", "łatwo", "essa" traktowane jest jako prowokacja.". Nie widzę w tym jakiejkolwiek prowokacji- nie przesadzajmy Panowie.

Admin zbyt nerwowo podszedł do całej sytuacji, nie powinno się to wydarzyć. Jako, że skarga jest słuszna, admin dostaje jedno ostrzeżenie do tabeli adminów.

Pozdrawiam.

https://1shot2kill.pl/topic/101373-skarga-p/#findComment-9083564

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...