WeedMAN^^ Posted July 12, 2017 Report Share Posted July 12, 2017 (edited) Nick: MadMAN^^ Wiek: 18Lat Mutacja:Tak Mikro:Posiadam Link do GT:https://www.gametracker.com/player/MadMAN^^/91.224.117.23:27120/ Znajomość amxx (0-10): 9-10 Steam / Nonsteam: Nonsteam Dlaczego Ty?: Spędzam dużo czasu na serwerze i znam graczy Czy spełniasz wymagania i znasz regulamin serwera? :Regulamin znam a czy spełniam wymogi? Jasne że tak Edited July 12, 2017 by WeedMAN^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator raynie Posted July 12, 2017 Administrator Report Share Posted July 12, 2017 (edited) Podobna sytuacja jak w tym Podaniu: Wymagań nie spełniasz... jak wszyscy to wszyscy... Poza tym jak nie lubię Adminów na NonSteam. Jestem na NIE, moje zdanie znacie, nie zmieni się w żaden sposób. A osobiście nic do Ciebie nie mam, bo kolega z ostatniego podania co podałem, to jakiś niedojrzały emocjonalnie... po tym co pisał mi na STEAM... żenada. Tak samo jak były Admin B4rtek, który nie umiał się dogadać z ludźmi, jak dziecko z piaskownicy... ale to już nie na temat. Pozdrawiam Edited July 12, 2017 by Holister Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAŃKO Posted July 12, 2017 Report Share Posted July 12, 2017 (edited) Myślę że obecna ilość adminów i ich frekwencja jest na tyle dobra że nie potrzeba naginać wymagań by przyjmować kolejnych. Rada ode mnie: Kup steam to kosztuje groszę a podnosi renomę , poudzielaj się na forum , utrzymuj regularność w graniu na serwerze a uzyskasz mój głos poparcia Edited July 12, 2017 by MAŃKO Panu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panu Posted July 12, 2017 Report Share Posted July 12, 2017 (edited) Godzinę temu, MAŃKO napisał: Myślę że obecna ilość adminów i ich frekwencja jest na tyle dobra że nie potrzeba naginać wymagań by przyjmować kolejnych. Rada ode mnie: Kup steam to kosztuje groszę a podnosi renomę , poudzielaj się na forum , utrzymuj regularność w graniu na serwerze a uzyskasz mój głos poparcia Spodobała mi się bardzo twoja wypowiedź, inni mogą brać od Ciebie przykład, ja również. Masz u mnie plusa w formie całej gotówki EURO jaką zdobyłem Taki poziom wypowiedzi to mi się podoba. Pozdrawiam Edited July 12, 2017 by Ajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
LanowyChłopak Posted July 12, 2017 Report Share Posted July 12, 2017 Jestem na nie! Dzisiaj na serwerze zaczał mnie obrażac. Jeżeli tak ma to wygladac to nie za bardzo nadajesz sie na admina. Ogarnij też troche słownictwo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeMaX Posted July 12, 2017 Report Share Posted July 12, 2017 Jestem Na Nie - Słabe Podanie - Słaba Aktywność - GT Link to comment Share on other sites More sharing options...
LUFA Posted July 13, 2017 Report Share Posted July 13, 2017 Jestem na NIE -GT Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAMA Posted July 13, 2017 Report Share Posted July 13, 2017 Napisz podanie za tydzien Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAMA Posted July 13, 2017 Report Share Posted July 13, 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAMA Posted October 15, 2017 Report Share Posted October 15, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts