Skocz do zawartości

Podanie na Admina

Rekomendowane odpowiedzi

Imię:  Karol

Nick:  enderman#6089

Coś o sobie(przekonaj nas do siebie, rozpisz się):  Witam! Nazywam się Karol i mam 16lat jak już wcześniej można było zauważyć. Piszę to podanie ze względu na to ,że postanowiłem spróbować czegoś nowego ,a z racji ,iż dowiedziałem się o istnieniu serwera Discord o tematyce przeznaczonej CS:GO to postanowiłem spróbować tutaj swoich sił. Zajmuję się głównie projektowaniem serwera tak aby wyglądał schludnie oraz botami stworzonymi przez innych ale od jakiegoś czasu jestem w trakcie projektowania własnych botów więc myślę ,że w niedalekiej przyszłości będę w stanie postawić bota np. dla Hellzone ,wszystko jest kwestią dopięcia szczegółów. Uważam ,że serwer o takiej tematyce daje dużo możliwości do jego dodatkowego rozwoju. Dodatkowo lubię zajmować się tego typu sprawami w szczególności kiedy mogę to robić dla większego grona osób. Jestem również osobą ,która na samym serwerze gra dość regularnie i dość często są takie sytuacje ,że osoby bez np. mutacji psują rozgrywkę innym podczas gdy nie ma dostępnego administratora. Jestem zdania ,iż gra powinna odstresowywać gracza ,a nie przysparzać mu dodatkowego stresu. Podsumowując, liczę na to ,że dostanę swoją szansę i będę mógł przyczynić się do rozwoju serwerów Discord oraz CS:GO mam również nadzieję ,iż podanie zostało napisane przeze mnie poprawnie. W razie jakichkolwiek pytań zapraszam do kontaktu przez w/w nick i tag discord lub przez odpowiedź do tego podania. Pozdrawiam!

Czas, jaki możesz poświęcić dla naszego serwera:  Czas ,który jestem w stanie poświęcić serwerowi jest ,że tak powiem elastyczny ,ponieważ nigdy nie mam stałych godzin wolnego czasu, lecz przypuszczam ,że opiewałby w granicach 4-5 godzin dziennie w zależności co byłoby do roboty rzecz jasna.

Doświadczenie:  Przez około 2 lata zajmuję się serwerami Discord oraz ich ogólnym rozwojem. Jak dotychczas miałem możliwość współtworzenia dziesięciu serwerów, były one dość rozwinięte ,ponieważ w każdym z tych przypadków serwer miał od stu do czterystu osób ,a ich administracja pochwalała moją pracę developera, członkowie byli zadowoleni z tego jak serwery funkcjonowały. Natomiast pomaganie we współtworzeniu serwera w samej grze jest dal mnie szczerze mówiąc czymś nowym, ale mimo wszystko szybko się uczę i mam nadzieję na owocną współpracę.

Edytowane przez enderman
https://1shot2kill.pl/topic/100997-podanie-na-admina/

Dostosuj się do odpowiedniego wzoru zawartego w tym temacie, używając opcji "Edytuj":

Na poprawę masz 24 godziny, inaczej Twoje podanie zostanie przeniesione do kosza.

https://1shot2kill.pl/topic/100997-podanie-na-admina/#findComment-9081572

25fnPZX.png

* Wiadomość wygenerowana automatycznie *

PODANIE PRZYJĘTE

Jeżeli się z tym postem nie zgadzasz, zgłoś go a administracja HellZone.pl 

rozpatrzy go ponownie.

Ekipa HellZone.pl

https://1shot2kill.pl/topic/100997-podanie-na-admina/#findComment-9081701

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...