BiG Posted July 9, 2017 Report Share Posted July 9, 2017 Twój nick z gry:BiG Twoje imię:Przemek Wiek:16 Czy posiadasz STEAM (jak posiadasz link do steamcommunity):Nie posiadam Link do Game Tracker:http://www.gametracker.com/player/BIG/80.72.42.126:27015/ Staż w Counter-Strike 1.6: 3 lata Zakres wiedzy o amxx ( od 1 do 10 ): 8/10 Jak długo grasz na serwerach typu Jailbreak?:ponad rok Czy miałeś kiedyś admina na innych serwerach:tak Czy posiadasz sprawny mikrofon:tak Czy posiadasz mutacje:tak W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: Kolega mi polecił Link to comment Share on other sites More sharing options...
korado Posted July 9, 2017 Report Share Posted July 9, 2017 Ja na tak +mutacja +mikrofon +za wiedzę o amxx -forum +wiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
YeS? Posted July 9, 2017 Report Share Posted July 9, 2017 Grałem pary razy na jb . i widziałem gościa wtedy co byłem na serwie i chłopak ogarnia . Mysle ze okres próbny albo coś mozna mu dac . jestem na tak . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadysta Posted July 9, 2017 Report Share Posted July 9, 2017 16 minut temu, YeS? napisał: Grałem pary razy na jb . i widziałem gościa wtedy co byłem na serwie i chłopak ogarnia . Mysle ze okres próbny albo coś mozna mu dac . jestem na tak . @YeS? trochę grałeś nie powiem.... Co do podania, GT w porządku, wszystko ok, martwi mnie tylko Twoja postawa w stosunku do regulaminu. Jeśli ktoś mógłby sprawdzić Twoją wiedzę z zakresu przywilejów i nakazów dał bym Ci szansę. FocuS and kuna^^ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xartE Posted July 9, 2017 Report Share Posted July 9, 2017 Ja jestem na nie. Dziwnie reagujesz na przypadkowe FK, obawiam się, że jakbyś dostał administratora to serwer by na tym ucierpiał. Oceniam to po obserwacjach, myślę, że dużo banów leciałoby niesłusznie, za błahostki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~r3'M!ks Posted July 9, 2017 Report Share Posted July 9, 2017 Na Tak -wiek -gt -doswiadczenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScreamMyName Posted July 9, 2017 Report Share Posted July 9, 2017 Oczywiscie na tak. Potrafisz ogarnac, aktywny oraz mutacja. Co do wypowiedzi wyzej mozna dac okres probny i dac szanse, a nie kazdego skreslac. Co do GT wyzej @Sadysta spojrz na to ze gracze nie zawsze graja na 1 nick'u, a zwlaszcza ns'y i wtefy GT jest mylne ale co do podania dalbym Ci szanse Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amelowska XD Posted July 9, 2017 Report Share Posted July 9, 2017 Jestem na Tak: + mutacja + mikro + ogarnia + gt - czasami masz fk - forum Narazie okres próbny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubusiek Posted July 9, 2017 Report Share Posted July 9, 2017 Jestem na Tak +Wiek +Mutacja oraz Mikro +GT +Amxx -Forum -Brak Steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
rytraM Posted July 9, 2017 Report Share Posted July 9, 2017 Przyjęty na okres próbny, 1 słuszna skarga i wylatujesz. Zgłoś się do mnie po odbiór flagi na serwie i do odpowiedniego działu na forum po rangę na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rytraM Posted July 9, 2017 Report Share Posted July 9, 2017 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Shōto Posted October 10, 2017 Report Share Posted October 10, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts