Edzio12 Posted July 8, 2017 Report Share Posted July 8, 2017 Sytuacja :Wbijam do kampy blokuje typka on stawia lm normalnie a jak nadal go blokuje to stawia lm we mnie potem pisałem do adminów a oni mówili żeby na forum pisać więc pisze Sry że nie pisałem zgodnie z instrukcją Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted July 8, 2017 Report Share Posted July 8, 2017 Uzupełnij wzór. OwneD` 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edzio12 Posted July 8, 2017 Author Report Share Posted July 8, 2017 (edited) Godzinę temu, Edzio12 napisał: Twój nick: Edzio Nick gracza/admina:mleczko Czas zdarzenia:koło 20 08.07.2017 Ip i steam id gracza/administratora: nie mam Opis sytuacji: Wbijam 1 do kampy i blokuje mleczko on stawia lm przed sobą a ja go nadal blocze a ten stawia na mnie lm. Dowód (demko/ss):nie mam Edited July 8, 2017 by Edzio12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
e many Posted July 8, 2017 Report Share Posted July 8, 2017 Nie masz demka ani nic. Nie banowałem bo nie widziałem tego na własne oczy z resztą tak samo jak @Marek Koniarek Pobierz demo ewentualnie daj do niego link Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted July 9, 2017 Report Share Posted July 9, 2017 Temat został zamknięty!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted October 2, 2017 Report Share Posted October 2, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts