Michasssss Posted July 8, 2017 Report Share Posted July 8, 2017 Twój nick z gry: Michasssss Twoje imię:Michał Wiek:17 Czy posiadasz STEAM (jak posiadasz link do steamcommunity): Tak, lecz nie ma na nim cs 1.6. Mogę zakupic jeśli bedzie taka potrzeba. Link do Game Tracker:http://www.gametracker.com/player/Michasssss/80.72.42.126:27015/ Staż w Counter-Strike 1.6: 4 lata Zakres wiedzy o amxx ( od 1 do 10 ): 7 Jak długo grasz na serwerach typu Jailbreak?: Dość dlugo,3,4 lata teraz miałem chwile przerwy musialem odpocząc od komputerka i gierek. Czy miałeś kiedyś admina na innych serwerach: Tak Czy posiadasz sprawny mikrofon: Tak Czy posiadasz mutacje: Tak W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: Polecony przez Wikaa<3 W głupi sposób zmarnowałem swoją szanse na bycie adminem zapewne wiekszosc wie o co chodzi więc nie bede mowił. Z góry przepraszam za Gt lecz mialem jak wyzej wymieniłem przerwe lecz to nadrabiam. Dostane drugą szanse będe szczęsliwy, jesli się nie uda w 100% to zrozumiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AwUpE. Posted July 8, 2017 Report Share Posted July 8, 2017 gt, wiek, mikro, mutacja tak Michasssss 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubusiek Posted July 8, 2017 Report Share Posted July 8, 2017 Myślę że można dać ci drugą szansę +Wiek +Mutacja i mikrofon +GT +Amx -W głupi sposób zmarnował swoją szansę Michasssss 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScreamMyName Posted July 8, 2017 Report Share Posted July 8, 2017 Jestem na tak wszystko masz na plus. Mutacja, ogarnia. Tylko blagam zakup nowy mikrofon. Michasssss 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michasssss Posted July 8, 2017 Author Report Share Posted July 8, 2017 (edited) 3 minuty temu, daniel24145 napisał: Edited July 8, 2017 by Tumulasek1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScreamMyName Posted July 8, 2017 Report Share Posted July 8, 2017 Jeszcze na marginesie nie odpowiadamy we wlasnym temacie. Edytuj post i tam wklwj swoja zawartosc ale i tak mimo ze tego nie wiedziales zdania nie zmieniam i jestem na tak bo to tylko 'wypadek przy pracy' a na serwerze sie przydasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
xartE Posted July 8, 2017 Report Share Posted July 8, 2017 Na nie. Mikro masz niesprawne, nie da się Ciebie zrozumieć, prowadzisz tak sobie, nie za ciekawie, do dobrego prowadzącego jeszcze długa droga. Na Admina według mnie nie powinieneś startować, chociażby z tego powodu, że jak prowadzisz to nikt Cię nawet nie rozumie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amelowska XD Posted July 8, 2017 Report Share Posted July 8, 2017 Jestem na Tak : + wiek + mutacja +/- gt graj regularniej a nie jednego dnia 4 min a drugiego 150 - mikro ci strasznie szumi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shock Posted July 9, 2017 Report Share Posted July 9, 2017 Pokazałeś na co cię stać po otrzymaniu admina odrzucam spróbuj za tydzień. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shock Posted July 9, 2017 Report Share Posted July 9, 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Shōto Posted October 10, 2017 Report Share Posted October 10, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts