Wladcaa Posted July 8, 2017 Report Share Posted July 8, 2017 (edited) 1. Nick w grze: Wladca 2. Wiek: 18 3. Link do GT: http://www.gametracker.com/player/Wladca/91.224.117.107:27015/ 4. STEAM / NON STEAM (link do steamcommunity): Steam " http://steamcommunity.com/profiles/76561198239279638/ " 5. Doświadczenie adminowskie na serwerach Base Builder: Podstawowe 6. Staż na serwerze: Byłem już adminem na tym serwerze tylko przez brak czasu no bo.. robota/prawko/fitness byłem usiłowany napisac nieobecność która trwała raptem dłużej jak m się to wydawało 7. Znajomość AMXX(1-10): 10 8. Jakie kampy potrafisz zbudować?: hs/hs surf/kibel i kilka tam jeszcze 9. Mikrofon (Tak/Nie): To oczywiste :P 10. Dlaczego ty: Jestem osobą ogarniętą .. większość pewnie mnie nie zna ze względu na nową ekipę... posiadam profesionalne doświadczenie aktualnie jeśli chodzi o amxx oraz chcę po mimo ostatniego czasu nadrobić straty gdzie mnie nie było 11. Kontakt: pw/steam/gg/ts3 Edited July 8, 2017 by Wladcaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
karma powraca Posted July 8, 2017 Report Share Posted July 8, 2017 Mimo iż cię nie znam jestem w stanie dać na: TAK +Wiek +Steam -GT [Ale mam nadzieje, że nadrobisz] ++ AMXX -kampy [tutaj musisz ich znać o wiele więcej, mam nadzieje, że się nauczysz] +mikrofon Wladcaa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edzio <3 Posted July 9, 2017 Report Share Posted July 9, 2017 +Steam +Wiek +Amx -Gt -Na pierwsze wrazenie na serwerze nie byles z mily -Skladasz podanie po jednym dniu grania na serwerze -Kampy Jestem na NIE pograj wiecej daj sie poznac i wtedy zmienię swoja decyzje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edzio <3 Posted July 9, 2017 Report Share Posted July 9, 2017 Owszem ma więcej bo grał wcześniej ja gram miesiąc a on duzo wcześniej grał Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zmora Posted July 9, 2017 Report Share Posted July 9, 2017 Na tak ! Władca ogarniał więc skoro wrócił to czemu ma nie dostać admina Wladcaa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenYv18 Posted July 10, 2017 Report Share Posted July 10, 2017 jestem na nie poducz się więcej kamp to bede na tak elo +wiek - mało kamp znasz +steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted July 10, 2017 Report Share Posted July 10, 2017 Zgłoś się do Shawinsa albo do kogoś z administracji po admina. Zgłoś się też po range na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted July 10, 2017 Report Share Posted July 10, 2017 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted July 15, 2017 Report Share Posted July 15, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts