Cookie! Caramel! Chocolate Posted July 7, 2017 Report Share Posted July 7, 2017 1. Nick: 2 Imię:Kamil 3. Wiek:26 4. Znajomość AMX (1-10) 9/10 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak mam sprawny 6. Link do swojego GameTracker'a: http://www.gametracker.com/server_info/94.75.91.190:27015/top_players/?query=Cookie!+Caramel!+Chocolate! 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: ponieważ gram w takich godzinach w których nie ma zazwyczaj żadnego admina a bez sensu jest denerwowanie się i siedzenie z założonymi rękoma jeśli mogę się na coś przydać i pomóc. Staram się być kulturalny ale oczywiście bez przesady. Jestem dosyć lubiany na serwerze, przynajmniej tak mi się wydaje więc myślę że byłbym dobrym pomocnikiem. 8. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Nie ma 9. Staż w Counter-Strike 1.6: 8lat 10. Czy posiadałeś już admina?: Tak byłem kiedyś adminem 11.W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: Szukałem jakiegoś fajnego serwera na Cssetti i znalazłem tego cod moda Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted July 7, 2017 Report Share Posted July 7, 2017 Nie spełniasz wymagań. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted July 7, 2017 Report Share Posted July 7, 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted August 27, 2017 Report Share Posted August 27, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts