Nerwus Krysia Posted July 7, 2017 Report Share Posted July 7, 2017 Witam, mam taki problem iż grałem sobie normalnie na serwerze, po chwili zacięło mi wszystko i wywaliło z serwera. Gdy otworzyłem zakłade "Favorites" nie było tam [GO:MOD] #1 DD2. Wyłączyłem i włączyłem komputer, zarówno jak i cs i nic, jak go wcięło tak się nie pojawił nadal. Może coś się dzieje z serverem? Bo w ostatnim czasie zauważyłem ogromny spadek ludności na serverze. Prosiłbym o możliwie szybkie rozpatrzenie tej sprawy. Z góry dziękuje i pozdrawiam. Krysia Link to comment Share on other sites More sharing options...
~r3'M!ks Posted July 7, 2017 Report Share Posted July 7, 2017 Może poprostu go wyłaczyli bo cos dodaja/poprawiaja? Nerwus Krysia 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nerwus Krysia Posted July 7, 2017 Author Report Share Posted July 7, 2017 1 minutę temu, ~r3'M!ks napisał: Może poprostu go wyłaczyli bo cos dodaja/poprawiaja? Nie bo pytałem kolegów na steam i dalej śmiało popylają na serverze ;p Ja go po prostu widze jako wyłączony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 7, 2017 Report Share Posted July 7, 2017 jezeli w Favourites pokazuje ze serwer jest off do dołaczaj do serwera poprzez wpisaniu w konsole connect ip serwera Nerwus Krysia 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nerwus Krysia Posted July 7, 2017 Author Report Share Posted July 7, 2017 Okej sewer powrócił do favorites po odczekaniu 15-20 min. Ale tematu nie zamykajcie, może ktoś będzie miał taki sam problem to nie będzie robił kolejnego tematu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
#Legendary peRM? :3! Posted July 8, 2017 Report Share Posted July 8, 2017 Ja tak często ostatnio miałem jak Ty. Serwer jakby się zacinał i padał, przez connecta nie da rady, w serwerach nie było i też zawsze po 10-20min działało mi już normalnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
pat0 Posted July 8, 2017 Report Share Posted July 8, 2017 Ja już mówiłem Kryśce, że najprawdopodobniej dostał bana od dproto. Pewnie wina jakiegoś laga dłuższego czy coś Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted July 8, 2017 Report Share Posted July 8, 2017 1 godzinę temu, pat0 napisał: Ja już mówiłem Kryśce, że najprawdopodobniej dostał bana od dproto. Pewnie wina jakiegoś laga dłuższego czy coś dlatego się te bany przestawia na kicka xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted July 28, 2017 Report Share Posted July 28, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts