Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick:  Blachary
Twoje Steam ID:   

STEAM_1:1:556639988

Data i godzina bana/muta/gaga:  

2020-07-10 14:16:17

Serwer na którym otrzymałeś ograniczenie:  [ONLY MIRAGE #2][128 TICK][SKINY][GLOVES][AGENTS...
Powód bana/muta/gaga: 

Little Antycheat2.0 by Edmund Reason: Wallhack

Nick admina: [Admin OM #2] Edmund
Opis sytuacji: Gram sobie, zabijam i nagle banicja

Dodam jeszcze, że konto to jest moje X z kolei XD (zagrałem 2 mmy i banik na 21h i wszedlem na spolecznosciowe sobie po trollować i się pośmiać właśnie z takich ludzi XD) , nie jest to moje główne konto, bo zapewne niektórzy tak zaraz będą myśleć i mówić XD

UBT dał werdykt, że podobno używałem wspomagaczy i z tego co zauważyłem admin, który został oznaczony, by rozpisał demko, owego demka nie rozpisał i uważam, że ban został nadany z bomby, żeby nie patrzeć demka i mieć spokój, chciałbym zobaczyć tą rozpiskę, bo jak dla mnie to ban z buta i przez lenistwo UBT, buźka

https://1shot2kill.pl/topic/98857-blachary-banik/

Runda 8: Podejrzany był wcelowany w okno od apartamentów na B, ruszał się ciągle na boki,
ale gdy terrorysta zaczął podchdodzić podejrzany zatrzymał się nie wiedząc że wróg właśnie podchodzi na tą pozycję.

Runda 9: Podejrzany wychylił na mida i zauważył wroga stojącego na boxach, po nietrafinym strzale podejrzany
postanowił ponownie wychylić ale tym razem nie wiedząc gdzie jest przeciwnik. Celownik podejrzanego poruszał się za głową 
przeciwnika, gracz nie wiedział z której strony wychyli wróg ale jednak postanowił przejechać celownikiem za głową wroga.

Runda 12 (19:42): Podejrzany wychylił z rampy odrazu z celownikiem w górze jakby wiedział, że przeciwnik znajduję się na
górze ticketa.

Runda 12 (20:13): Podejrzany znajduję się na standardzie i wiedząc że przeciwnicy znajdują się w jungli i na schodach gra ostrożnie.
Ale po chwili podejrzany dziwnie nakierowywuje swój celownik na gracza podchodzącego od respu CT, chociaż nie dostał informacji,
że przeciwnik się tam znajduję i nie słysząc go wcześniej.

Runda 12 (21:00): Podejrzany udaję że sprawdza miejscówki. Gracz wie gdzie znajduję się przeciwnik dlatego wcelował się gracza 
chowającego się w wnęce w jungli.

Nasz Zespół wydał jednogłośny werdykt GRACZ UŻYWAŁ WSPOMAGACZY .

https://1shot2kill.pl/topic/98857-blachary-banik/#findComment-9069119

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...