korado Posted July 6, 2017 Report Share Posted July 6, 2017 Twoje imię: Jacek Nick z gry: korado Wiek: 14 lat Czy posiadasz STEAM (jak posiadasz link do steamcommunity): http://steamcommunity.com/profiles/76561197998312850 Link do Game Tracker: http://www.gametracker.com/player/korado/80.72.42.126:27015/ Staż w Counter-Strike 1.6: Około 8 lat Zakres wiedzy o amxx ( od 1 do 10 ): Myślę że 6. Jak długo grasz na serwerach typu Jailbreak?: Z 7 lat by uszło Czy miałeś kiedyś admina na innych serwerach: Nie posiadałem nigdy admina w CS'ie ale zawsze interesowałem się amxx'em Czy posiadasz sprawny mikrofon: Przynajmniej tak sądzę ale raczej tak Czy posiadasz mutacje: Tak W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: Na serwer trafiłem przypadkiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 6, 2017 Report Share Posted July 6, 2017 Ja na tak. +/-Amx +Mutacja +Mikro +Steam +Staż w Cs -Forum (Nadrobić posty nie jest trudno). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadysta Posted July 6, 2017 Report Share Posted July 6, 2017 Konto pod podanie. Zapoznaj się ze społecznością na forum i spróbuj za tydzień. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rytraM Posted July 6, 2017 Report Share Posted July 6, 2017 Odrzucam. Konto pod podanie, za dużo mówisz przez mikro niepotrzebnych rzeczy (wiek). Link to comment Share on other sites More sharing options...
rytraM Posted July 6, 2017 Report Share Posted July 6, 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Shōto Posted October 10, 2017 Report Share Posted October 10, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts