Dziekizawspolnelata Posted July 5, 2017 Report Share Posted July 5, 2017 Jakiś czas temu zaktualizowal mi się Emui w tym telefonie i od tamtej pory nie mam powiadomień ani o smsach ani o wiadomościach na innych komunikatorach. Ktoś się z tym spotkał? Grzebalam w ustawieniach ale nic się nie zmieniło Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted July 5, 2017 Report Share Posted July 5, 2017 Miałem podobny problem, nie działało mi wiele funkcji jak GPS. Rozwiązałem to przywracając ustawienia fabryczne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LolowiCz ツ☯ Posted July 5, 2017 Report Share Posted July 5, 2017 Sam posiadam ten telefon i u mnie tego nie było jakiej aktualizacji mowa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Person Posted September 9, 2017 Report Share Posted September 9, 2017 Temat został zamknięty!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts