Feyek Posted July 4, 2017 Report Share Posted July 4, 2017 Witam mam pomysł na taką rzecz jak kajdanki, które mogą być dodane np. do usługi S-VIP. Rzecz by polegała na tym że przy potrzebie bezruchu np. przy zabawach można było by od np. 2minuty rundy użyć na wszystkich na raz kajdanek. Pozdrawiam. Frizuu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScreamMyName Posted July 4, 2017 Report Share Posted July 4, 2017 Wystarczy bezruch do odwołania. nie przejdzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frizuu Posted July 4, 2017 Report Share Posted July 4, 2017 Feyek zbędne. Jeśli chcesz zatrzymać graczy (bezruch) użyj komendy /mecz. Zablokuj chodzenie jeśli jest Ci to potrzebne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScreamMyName Posted July 4, 2017 Report Share Posted July 4, 2017 To się popisałeś znajomością... /mecz nie używamy w celu zatrzymania buntu czy cokolwiek. Mecz używamy wtedy kiedy jest to konieczne (piłka nożna, koszykówka, wyścig etc.) Frizuu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frizuu Posted July 4, 2017 Report Share Posted July 4, 2017 (edited) 20 minut temu, daniel24145 napisał: To się popisałeś znajomością... /mecz nie używamy w celu zatrzymania buntu czy cokolwiek. Mecz używamy wtedy kiedy jest to konieczne (piłka nożna, koszykówka, wyścig etc.) Nie chodzi mi o bunty XDD. Chodzi mi o zabawy. Jak napisał wyżej Feyek. "Rzecz by polegała na tym że przy potrzebie bezruchu np. przy zabawach można było by od np. 2minuty rundy użyć na wszystkich na raz kajdanek." Nie jestem głupi. Przecież JB to bunty, życzenia i zabawa. Edited July 4, 2017 by TeodorekXD Link to comment Share on other sites More sharing options...
rytraM Posted July 4, 2017 Report Share Posted July 4, 2017 Propozycja została odrzucona!Dziękujemy za propozycję, lecz nie skorzystamy z niej. Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Shōto Posted October 11, 2017 Report Share Posted October 11, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts