Skocz do zawartości

[Przywitany] SIEMANKO

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc wszystkim! Czas zalozyc konto na forum i sie przedstawic :kappa-ross:

Mam na imie Lukasz i mam 26 lat.

W CS'a gram od okolo 10 lat, oczywiscie z przerwami. Moja przygoda z Counter Strike zaczela sie jeszcze w czasach CS 1.6, a teraz tylko CS:GO (10 Year Veteran Coin) :pepeserio:

Od 8 miesiecy mieszkam i pracuje w UK, a dokladniej kolo Londynu. Ostatnie 4 lata spedzilem w Sydney, Australii :biggrin:

Serwer HellZone.pl znalazlem dosc przypadkiem, kiedy przyjechalem w czerwcu na urlop do Polski, szukalem jakiegos fajnego serwera, na ktorym moglbym pograc i zostac na dluzej. Ciesze sie, ze taki znalazlem!

I tak od tej pory serwer HellZone.pl ONLY MIRAGE jest moim ulubionym i glownym serwerem na ktorym gram.

Tak jak wiekszosc z Was, bardzo lubie mape Mirage z tego wzgledu spedzam na tym serwerze dosc sporo wolnego czasu! Na codzien interesuje sie podrozami, pilka nozna oraz kulturystyka :)

Lubie sluchac dobrej muzyki oraz obejrzec dobry film/serial! (Thank god for Netflix). 

Z wyksztalcenia jestem nauczycielem jezyka angielskiego [filologia angielska] :default_dneed: , ale jakos nie widze siebie w tym zawodzie, chyba za duzo niegrzecznych dzieci w tych czasach - haha!

Pozdrawiam wszystkich i zycze milego dnia!

f8968a07-bd23-4e19-8d55-6b881e7afcff.jpeg

Edytowane przez Izgun
https://1shot2kill.pl/topic/97000-przywitany-siemanko/

kuMZJLK.png

* Wiadomość wygenerowana automatycznie *

UŻYTKOWNIK ZOSTAŁ PRZYWITANY

Jeżeli się z tym postem nie zgadzasz, zgłoś go a administracja HellZone.pl 

rozpatrzy go ponownie.

Ekipa HellZone.pl

https://1shot2kill.pl/topic/97000-przywitany-siemanko/#findComment-9050554

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...