_yuuki_ Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Twój Nick: yuuki Twój Steam ID: STEAM_1:0:151109022 Nick administratora banującego: rdn Serwer na którym dostałeś bana: Mirage/cache Pełna Data (Godzina, Dzień): 5.03.20 ok. 21:26 Mapa: de_cache Opis Sytuacji: Jako iz z rdn nie przepadamy za soba, to po daniu mu onetapika z uspa uswiadomilem go o tym, jego niestety to bardzo zabolalo i postanowil mi wlepic permbana za "Kultura/Obraza" bo przeciez jest j.adminem i moze naginac regulamin dajac perma za napisanie "1tap dog" Jak mam sie odwolac jak mnie ciagle blokujesz na forum bedac jakims junior adminem, gdybys wiedzial ze nic zlego nie zrobiles to bys mi dal sie odwolac a nie ciagle blokujac mi konta za niedawna WiElKa obraze ciebie na pw Prosze o rozpatrzenie kogos z ranga Opiekun+, i nie usuwaj mi konta/tematu bo jestes praktycznie nikim i daj zadecydowac komus wyzszemu. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/96214-odwolanie/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi