MAMA Posted June 30, 2017 Report Share Posted June 30, 2017 Z racji iż serwer się rozkręca jest dużo nowych map , adminów etc. Chciałbym abyśmy zrobili spotkanie naTeamSpeak: P-TS.plChciałbym raczej żeby każdy znalazł czas na chociaż 30 minut pogawędki o serwerze.Data: 02.07.2017r NIEDZIELA Myślę że jest to dobry dzień i dobra godzina na spotkanie. Cytuj Nick: Powód: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAŃKO Posted July 1, 2017 Report Share Posted July 1, 2017 Data jest ale godziny nie widzę iWeeD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zmora Posted July 1, 2017 Report Share Posted July 1, 2017 Raczej godziny wieczorne 21-22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
B4rtek Posted July 1, 2017 Report Share Posted July 1, 2017 Z tego co MAMA mówił to o 20 ma być to zebranie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAMA Posted July 2, 2017 Author Report Share Posted July 2, 2017 Spotkanie o godzinie 20. W razie czego będe przy komputerze wieczorem także może być inna godzina , ale wydaje Mi się że wszystkim będzie pasowała godzina 20. LukaWRWE 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaWRWE Posted July 2, 2017 Report Share Posted July 2, 2017 Dobra będę Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAMA Posted July 2, 2017 Author Report Share Posted July 2, 2017 Dziś o godzinie 20 spotkanie adminów aima. Mam nadzieję że przyjdziecie i że każdy doda coś od Siebie TeamSpeak: P-TS.pl Kanał publiczny: na górze. później się przeniesiemy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAMA Posted July 2, 2017 Author Report Share Posted July 2, 2017 Temat został zamknięty!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAMA Posted July 2, 2017 Author Report Share Posted July 2, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts