WeedMAN^^ Posted June 29, 2017 Report Share Posted June 29, 2017 Nick: MadMAN^^ Wiek: 18Lat Mutacja:Tak Mikro:Posiadam Link do GT:https://www.gametracker.com/player/MadMAN^^/91.224.117.23:27120/ Znajomość amxx (0-10): 9-10 Steam / Nonsteam: Nonsteam Dlaczego Ty?: Spędzam dużo czasu na serwerze i znam graczy Czy spełniasz wymagania i znasz regulamin serwera? : Regulamin znam a czy spełniam wymogi? Jasne że tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
don Kuba Posted June 30, 2017 Report Share Posted June 30, 2017 GT nie jest złe, wiek odpowiedni, widuję na serwerze. Jestem na tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panu Posted June 30, 2017 Report Share Posted June 30, 2017 (edited) Tak jak wcześniej Ci wspomniałem, jak zapytałeś o moje zdanie. Jestem na NIE, z racji tego że nie masz oryginalnej wersji gry. Nie akceptuje graczy NonSteam jako Adminów, to jest pewien standard. Tym bardziej że koszt gry jest bardzo śmieszny. Serwer z Adminami na NonSteam traci renomę, bo jest to niepoważne Takie jest moje zdanie. PS. to samo się tyczy przyjętego admina LukaWRWE, nie popieram tego. Edited June 30, 2017 by Ajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuba Posted June 30, 2017 Report Share Posted June 30, 2017 1 godzinę temu, Ajs napisał: Tak jak wcześniej Ci wspomniałem, jak zapytałeś o moje zdanie. Jestem na NIE, z racji tego że nie masz oryginalnej wersji gry. Nie akceptuje graczy NonSteam jako Adminów, to jest pewien standard. Tym bardziej że koszt gry jest bardzo śmieszny. Serwer z Adminami na NonSteam traci renomę, bo jest to niepoważne Takie jest moje zdanie. PS. to samo się tyczy przyjętego admina LukaWRWE, nie popieram tego. To dobrze ze nie masz opiekuna XDDD Nadrob forum, nie klam z amx, ns Jedyny + to gt na nie MAMA 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zmora Posted June 30, 2017 Report Share Posted June 30, 2017 Też jestem na Nie. Brak Steama powoduje że nie ma z tobą żadnego kontaktu jeśli nie jestes na serwerze. A co do Amx wątpie że znajomośc jest na tak wysokim poziomie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAMA Posted June 30, 2017 Report Share Posted June 30, 2017 Na ten moment mamy komplet adminów. Napisz podanie za jakiś czas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAMA Posted June 30, 2017 Report Share Posted June 30, 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAMA Posted August 25, 2017 Report Share Posted August 25, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts