xartE Posted June 29, 2017 Report Share Posted June 29, 2017 Twój nick z gry: xartE Twoje imię: Patryk Wiek: Siedemnaście wiosen za mną. Czy posiadasz STEAM (jak posiadasz link do steamcommunity): http://steamcommunity.com/id/xarteence/ Link do Game Tracker: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.42.126:27015/top_players/?query=xartE Staż w Counter-Strike 1.6: Since 2011 Zakres wiedzy o amxx ( od 1 do 10 ): Według skali podanej we wzorze, śmiało mogę dać sobie dziesiątkę. Jak długo grasz na serwerach typu Jailbreak?: Od 2012 roku. Staram się prowadzić kreatywnie i wymyślać własne zabawy, które podobają się każdemu i wielu graczy z nich korzysta, staram się tym urozmaicać rozgrywkę na serwerze. Czy miałeś kiedyś admina na innych serwerach: Jasne, miałem nawet swoje serwery, byłem Kandydatem na blacklisted (konto od 2014), demkami i łapaniem cziterów interesowałem się od początku mojej gry, dużo czasu na to poświęcałem i mam ogromną wiedzę na temat czitów, opiekun UB Team na paru sieciach, w tym u Rumcajsa i izcoN'a, własny serwer z rankingiem gametracker 768 (poniżej tysiaka to marzenie każdego właściciela serwera) z 32 slotami i drogą reklamą. O godzinie 22 był pełny, naprawdę dobre czasy. Jestem aktualnie adminem na serwerze CS:Source i nie było na mnie jeszcze żadnej słusznej skargi - wypełniam obowiązki bezbłędnie. Byłem administratorem na najlepszym niegdyś serwerze Jailbreak u naXe w roku 2014, był on TOP 1 serwerem JB w Polsce, według rankingu sięgał nawet do 200 pozycji. Godzina czwarta w nocy - 32 graczy podczas przerwy wielkanocnej. Swoje Jail'e też miałem. Czy posiadasz sprawny mikrofon: Oczywiście. Czy posiadasz mutacje: Naturalnie. W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: Szukałem Jailbreak'a poprzez Gametracker, wyszukiwałem jakiegoś wysoko położonego w rankingu i wypadło na ten. Jakby ktoś miał mi wytykać błędy lub rozdrapywać stare rany - człowiek całe życie się uczy i uczy się na błędach. TRUCKDRIVER99 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Shōto Posted June 29, 2017 Report Share Posted June 29, 2017 Jestem na tak +Ogarnięty gracz +Prowadzi strasznie kreatywnie i jego zabawy są ciekawe +AMX +Mutacja +Steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izuniaa Posted June 29, 2017 Report Share Posted June 29, 2017 Jestem na tak +ogarnięty +AMXX +muta +bardzo kreatywny gracz xartE 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amelowska XD Posted June 29, 2017 Report Share Posted June 29, 2017 Jestem na Tak: +mutacja + mikro + AMXX + ogarniety + kreatywne prowadzenie ? xartE 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadysta Posted June 29, 2017 Report Share Posted June 29, 2017 Jak najbardziej admin Ci się należy. Pomocny gracz, a co najważniejsze kreatywnie prowadzi i zna regulamin. kuna^^ and xartE 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rytraM Posted June 29, 2017 Report Share Posted June 29, 2017 Przyjmuje, znam go od dawna i wiem, że się nada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rytraM Posted June 29, 2017 Report Share Posted June 29, 2017 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Shōto Posted October 10, 2017 Report Share Posted October 10, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts