proceder Posted June 29, 2017 Report Share Posted June 29, 2017 to wyskakuje mi podczas ladowania na server You have been banned from this server! W amx nie jestem zbanowany i nie moge wejsc nie raz na server o co chodzi z tym? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubanczyq Posted June 29, 2017 Report Share Posted June 29, 2017 Wyłącz i włącz cs'a. Ja mając taki problem zawsze musiałem odczekać parę minut (chyba 5), bo za ping byłem banowany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wredzioszek Posted June 29, 2017 Report Share Posted June 29, 2017 Dostal bana z mojej winy. Prosze kogos z ubt o skrocenie bana do jednego dnia za obrazanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubanczyq Posted June 29, 2017 Report Share Posted June 29, 2017 1 minutę temu, Wredzioszek napisał: Dostal bana z mojej winy. Prosze kogos z ubt o skrocenie bana do jednego dnia za obrazanie. Ma właśnie na 1 dzień http://amxbans1s2k.gameclan.pl/amxbans/ban_list.php?bid=15817 Gupi ja nawet nie sprawdził bansa, czyli to co pisałem Ci nie pomoże. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wredzioszek Posted June 29, 2017 Report Share Posted June 29, 2017 To przedluzenie bana do dwoch dni bo wszedl na aktywnym dzisiaj i dalej obrazal Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeTe-_- Posted June 29, 2017 Report Share Posted June 29, 2017 Spróbuj teraz wejść na serwer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted July 11, 2017 Report Share Posted July 11, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts