Guest Shōto Posted June 28, 2017 Report Share Posted June 28, 2017 Twój nick z gry:Polej Twoje imię:Kacper Wiek:18 Czy posiadasz STEAM (jak posiadasz link do steamcommunity):http://steamcommunity.com/profiles/76561198263224200/ Link do Game Tracker:http://www.gametracker.com/player/Polej/80.72.42.126:27015/ Staż w Counter-Strike 1.6:Nie pamietam Zakres wiedzy o amxx ( od 1 do 10 ):6/7 Jak długo grasz na serwerach typu Jailbreak?:Pare lat już Czy miałeś kiedyś admina na innych serwerach:Tak miałem(Tutaj na Jailbreaku i Zombie modzie.) Czy posiadasz sprawny mikrofon:Tak Czy posiadasz mutacje:No jest :D W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?:przez Forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
FocuS Posted June 28, 2017 Report Share Posted June 28, 2017 (edited) Jestem na NIE Od czasu kiedy zrezygnował z admina stał się wulgarny, ponadto powiedział, że ten serwer go już nie obchodzi i ma go głęboko gdzieś. W sumie, to nie wiem po co on wgl na niego wchodzi, bo kiedy tylko go widzę zaczyna przeklinać.. Edited June 28, 2017 by FocuS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 28, 2017 Report Share Posted June 28, 2017 Ja na tak. +miał admina +mutacja +mikro I ogólnie to taki jedyny rudy na serwerze xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frizuu Posted June 28, 2017 Report Share Posted June 28, 2017 Nie jestem pewien Polejku, czy można Ci zaufać. Miałeś admina chyba dwa razy. Zrezygnowałeś. Do tego, cytuje wypowiedź @FocuS "Od czasu kiedy zrezygnował z admina stał się wulgarny, ponadto powiedział, że ten serwer go już nie obchodzi i ma go głęboko gdzieś. W sumie, to nie wiem po co on wgl na niego wchodzi, bo kiedy tylko go widzę zaczyna przeklinać.." Nie powiem, że jesteś wulgarny, lecz byłem przy tym gdy mówiłeś, że serwer Cię już nie obchodzi. Bob miał trzy szanse. Trzecia szansa należy się i tobie. Jestem na Tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sznycel Posted June 28, 2017 Report Share Posted June 28, 2017 Na Nie Wulgarny Serwer ma gdzieś wiec bym mu nie ufał Brak kultury w stosunku do graczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blladeerek Posted June 28, 2017 Report Share Posted June 28, 2017 Ode mnie masz malutkie TAK, ponieważ: - Gdy ja jestem na serwerze nie widzę żebyś sprawiał jakieś kłopoty - Mikrofon - Mutacja - Steam A na minus wpływa że na serwerze widzę po Gt siedzisz +/- 45-60 min oraz to co czytam cyt. "Od czasu kiedy zrezygnował z admina stał się wulgarny, ponadto powiedział, że ten serwer go już nie obchodzi i ma go głęboko gdzieś. W sumie, to nie wiem po co on wgl na niego wchodzi, bo kiedy tylko go widzę zaczyna przeklinać..." Osobiście nie widziałem żebyś sprawiał kłopoty ale mam mętlik w głowie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amelowska XD Posted June 28, 2017 Report Share Posted June 28, 2017 (edited) Jestem na malutkie Tak : + mikro + mutacja +/- gt - kultura - serwer Cie juz nie obchodzi Edited June 28, 2017 by Amelka :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuba Posted June 28, 2017 Report Share Posted June 28, 2017 Polej, czas wydoroslec, skladasz te podania i rezygnujesz; takie cos nie ma sensu Frizuu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScreamMyName Posted June 28, 2017 Report Share Posted June 28, 2017 To ze serwer go nie obchodzi to juz sluszalem nie raz nie dwa ale majac admina byl bardzo aktywny i pilnowal porzadku. To najwazniejsze. Jeali ogarniesz nieco swoje zachowanie jestem sklonny Ci dac szanse wiec ode mnie masz zielone swiatlo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rytraM Posted June 28, 2017 Report Share Posted June 28, 2017 Daję ostatnią szansę, jeżeli jeszcze raz usłyszę, że masz serwer w pi****e lub obrażasz graczy to żegnamy się z adminem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rytraM Posted June 28, 2017 Report Share Posted June 28, 2017 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Shōto Posted October 10, 2017 Report Share Posted October 10, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts