Scrapi Posted June 27, 2017 Report Share Posted June 27, 2017 1. Nick: _ScRapI_ [t] 2. Imię: Sebastian 3. Wiek: 17 Grudzień będzie 18 4. Znajomość AMX (1-10): 6,5-7/10 5. Sprawny i działający mikrofon:Tak 6. Link do swojego GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/_ScRapI_ [t]/94.75.91.190:27015/ 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Ponieważ jest mało adminów teraz zaczęły się wakacje więc też mają swoje sprawy i nie zawsze mogą siedzieć i chciałbym im pomóc. 2 rzecz to taka że jestem tak zwanym no-lifem i gram prawie cały czas haha A też nocnym markiem a wtedy już adminów nie ma i często się zdarza że jest brak kultury, osobniki które grają nie czysto.. A takiego czegoś nie tolerujemy 8. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: NIE 9. Staż w Counter-Strike 1.6: Ohoho około 7-10 lat Z przerwami średnimi hehe 10. Czy posiadałeś już admina?: Tak aczkolwiek było to przez pewien okres ponieważ serwer padł 11.W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: Wujek Google pomógł grałem wcześniej na Only dd2 Ale COD ciekawszy hyh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wściekły Homar Posted June 27, 2017 Report Share Posted June 27, 2017 + Wiek + AMX + GT + Często gra, nawet można powiedzieć że całymi dniami i nocami (nie wiem kiedy śpi) + Miał już admina +Sprawny mikrofon +Spoko morda dobrze się z nim gra Jestem na TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ponurak Posted June 27, 2017 Report Share Posted June 27, 2017 Wszystko gra bardzo aktywny jestem na TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marszałek Posted June 27, 2017 Report Share Posted June 27, 2017 +często go widać -nasmarowałeś posty w 21 godzin pod podanie Okres próbny,ale bardziej na nie... Gesen 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cre[A]tor Posted June 27, 2017 Report Share Posted June 27, 2017 (edited) + Wiek +AMX + GT +mikro + jest cały czas na serwerze -Kultura opanuj zachowanie i nie wyzywaj graczy JESTEM NA TAK POZDROWIENIA Edited June 27, 2017 by Cre[A]tor Scrapi and EcKoGaMeS 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yeeeeeep Posted June 27, 2017 Report Share Posted June 27, 2017 + Wiek + AMX + GT + Często gra, nawet można powiedzieć że całymi dniami i nocami (nie wiem kiedy śpi) + Miał już admina+Sprawny mikrofon+Spoko morda dobrze się z nim gra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divine Paul Posted June 27, 2017 Report Share Posted June 27, 2017 Jestem na Tak +wiek +mikro +okres próbny +gt -steam -amx trochę mało 5-7 ale jak będzie chciał to mogę go trochę pod uczyć Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted June 27, 2017 Report Share Posted June 27, 2017 Przyjmuję na okres próbny. Z tego co pamiętam na mikro średnio się zachowywałeś a jak nie zmieni się to, to niestety nie będziemy współpracować. Divine Paul 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted June 27, 2017 Report Share Posted June 27, 2017 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Gesen 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted August 27, 2017 Report Share Posted August 27, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts