Playmate. Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 (edited) Witam w następnej części "P&O" Dzisiejszym bohaterem jest @ Mseku Pytania zadajemy w ten sposób: [P]: Gdzie mieszkasz? [O]: W Warszawie. Pytania zadajemy do 28.07.2019r. Edited October 10, 2019 by andrey Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/94099-po-21-mseku/ Share on other sites More sharing options...
Playmate. Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 [P] Twoje największe marzenie ? [P] Jak byś opisał siebie w 3 słowach ? [P] Co w życiu stawiasz na pierwszym miejscu ? [P] Szczerość czy kłamstwo ? [P] Co sobie cenisz u innych ? [P] Ulubiona potrawa ? [P] Jaką kuchnie preferujesz ? [P] Wymarzone wakacje ? Gdzie ? [P] Jak myślisz, czy @ Hotaruprzestanie pić alkohol ? [P] Miałeś jakąś ksywę w czasach szkolnych? Skąd się wzięła ? [P] Możesz wybrać 5 graczy z forum do swojego dream-teamu - kto to będzie i dlaczego ? [P] Ulubiony owoc ? [P] Gnębiłeś kogoś w szkole ? [P] Jakie hobby posiadasz ? [P] Wymarzony samochód ? [P] Co byś zmienił w swoim życiu najbardziej ? [P] Ulubiony film ? [P] Czy alkohol w życiu jest potrzebny ? [P] Ulubiony klub piłkarski ? [P] Najgorszy dzień tygodnia ? [P] Kogo byś zesłał z graczy na sybir bez dostępu do alkoholu ? [P] McDonald's czy Burger King ? [P] Kim chciałbyś być w przyszłości ? [P] Czemu jesteś tryhardem w csika ? [P] Ciebie też łapie cringe tak jak mnie? [P] Dlaczego jesteś Dzbanem ? [P] Z kim z forum lubisz najbardziej pisać? [P] Ulubiony aktor/aktorka ? [P] Co kochasz/nienawidzisz w dziewczynach ? [P] Kogo nie lubisz najbardziej ? Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/94099-po-21-mseku/#findComment-9026301 Share on other sites More sharing options...
Darus Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 [P] jak ci wakacje mijaja? [P] jaki jest twoj wymarzony zawod? [P] kiedy wspolny kawalek? [P] co sobie cennisz w przyjacielach najbardziej? [P] kto daje ci najwieksza motywacje? Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/94099-po-21-mseku/#findComment-9026323 Share on other sites More sharing options...
Ms3ku Posted July 28, 2019 Share Posted July 28, 2019 @ Playmate. [P] Twoje największe marzenie ? [O] Zdrowa rodzinka [P] Jak byś opisał siebie w 3 słowach ? [O] Pytanie do publiczności [P] Co w życiu stawiasz na pierwszym miejscu ? [O] Rodzinę [P] Szczerość czy kłamstwo ? [O] Szczerość [P] Co sobie cenisz u innych ? [O] Szczerość [P] Ulubiona potrawa ? [O] Schabowy,ziemniaczki i mizeria [P] Jaką kuchnie preferujesz ? [O] Dawną [P] Wymarzone wakacje ? Gdzie ? [O] W Honolulu [P] Jak myślisz, czy @ Hotaru przestanie pić alkohol ? [O] Nie [P] Miałeś jakąś ksywę w czasach szkolnych? Skąd się wzięła ? [O] Od nazwiska [P] Możesz wybrać 5 graczy z forum do swojego dream-teamu - kto to będzie i dlaczego ? [O] @ doku @ Darus @ Hotaru @ saju ♥@ Bloodi A bo dobre mordeczki [P] Ulubiony owoc ? [O] Pomarańcza [P] Gnębiłeś kogoś w szkole ? [O] I to nie raz [P] Jakie hobby posiadasz ? [O] Komputer [P] Wymarzony samochód ? [O] Tesla Model S [P] Co byś zmienił w swoim życiu najbardziej ? [O] Przeszłość [P] Ulubiony film ? [O] Bardziej serial "Skazany na śmierć" [P] Czy alkohol w życiu jest potrzebny ? [O] Tak [P] Ulubiony klub piłkarski ? [O] Liverpool [P] Najgorszy dzień tygodnia ? [O] Poniedziałek [P] Kogo byś zesłał z graczy na sybir bez dostępu do alkoholu ? [O] @ doku@ QROKUS [P] McDonald's czy Burger King ? [O] McDonald's [P] Kim chciałbyś być w przyszłości ? [O] Osobiście chciałbym przyszłość wiązać z internetem, lecz w tym roku dostałem się do szkoły na kierunek spedytor. [P] Czemu jesteś tryhardem w csika ? [O] Nie jestem [P] Ciebie też łapie cringe tak jak mnie? [O] Nie [P] Dlaczego jesteś Dzbanem ? [O] A tak dla beki [P] Z kim z forum lubisz najbardziej pisać? [O] @ Darus@ doku [P] Ulubiony aktor/aktorka ? [O] Dominic Purcell [P] Co kochasz/nienawidzisz w dziewczynach ? [O] Nienawidzę pustych dziewczyn [P] Kogo nie lubisz najbardziej ? [O] Frajerów, kłamców i atencjuszy @ doku [P] Czy lubisz boczek? [O] KOCHAM [P] Dlaczego @ Hotarustrzela z ucha? [O] Bo lubi [P] Co chciałbyś w sobie zmienić? [O] Nic [P] Jakie masz hobby? [O] Tak, komputer [P] Dlaczego zbanowałeś mnie 3 razy [O] Kazali mi @ BloszeK[P] Ile masz lat? [O] 16 [P] Mieliśmy spinę, sztama? [O] Ok [P] Co skłoniły cię by zaaplikować się na rangę 'Moderator'? [O] Chęć pomocy przy forum [P] Ulubiona osoba na forum? [O] @ Darus@ doku [P] Znienawidzona osoba na forum? [O] @ DymSooN@vegi [P] Ulubiony rodzaj muzyki? [O] rap/trap [P] Jakim byłeś uczniem w szkole? [O] Przeciętnym @ Darus [P] jak ci wakacje mijają? [O] A w miarę [P] jaki jest twoj wymarzony zawod? [O] Wyżej napisałem [P] kiedy wspolny kawalek? [O] Chyba sobię odpuszczę [P] co sobie cennisz w przyjacielach najbardziej? [O] Szczerość [P] kto daje ci najwieksza motywacje? [O] TY Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/94099-po-21-mseku/#findComment-9026621 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts