Playmate. Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 (edited) Witam w następnej części "P&O" Dzisiejszym bohaterem jest @ HaQ Pytania zadajemy w ten sposób: [P]: Gdzie mieszkasz? [O]: W Warszawie. Pytania zadajemy do 19.07.2019r. Edited October 10, 2019 by andrey Poprawka Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/93964-po-20-haq/ Share on other sites More sharing options...
saju Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 [P] Wolałbyś żyć sam jako bogacz czy jako biedak z rodziną ? [P] Miesiąc w którym się urodziłeś ? [P] Jakieś plany na lepszy motocykl ? [P] Dziaaaduu jak jest ? [P] Jaką szkołę ukończyłeś (profil)? [P] Jaki masz kolor oczu [P] Masz możliwość jednego degrada kto wsiądzie w ten pociąg ? [P] Jakiej muzyki słuchasz [P] TOP 3 kobity z forum jakie się tu pojawiły odkąd jesteś [P] Co chciałbyś robić dalej w życiu ? [P] Jakaś pasja do motocykli czy po prostu zwykły sprzęt ? [P] Blondynki czy Brunetki ? [P] Leciałeś kiedyś samolotem jeżeli tak to gdzie ? [P] Dwie wady [P] Dwie zalety [P] Ile czasu spędzasz dziennie na kompie ? [P] Piwerko vs Czysta [P] Twoje drugie imię ? [P] Telefon vs Komputer [P] Ostre jedzonko czy Łagodne [P] Marlboro vs LM [P] Ulubiony serwer z całego HZ [P] Twój ulubieniec Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/93964-po-20-haq/#findComment-9025510 Share on other sites More sharing options...
Playmate. Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 [P] Czy ogolił byś się na łyso za 2000 zł? [P] Czy widzisz przez granaty dymne? [P] Jak walczysz z komarami? [P] Jakie przezwisko miałeś w czasach gimnazjum? [P] Jaki jest Twój rozmiar...... Buta? [P] Ulubiona pora roku ? [P] Kebab czy Pizza? [P] Czym zajmujesz się na co dzień? [P] Lubisz dużo zjeść ? [P] Kogo byś zbanował za dokuczanie ? (prócz mnie ) [P] Prosta sprawa. 3 życzenia. Co robisz? [P] Najśmieszniejsza sytuacja w życiu? [P] Z Twoich wypowiedzi, można wywnioskować, że lubisz sobie pożartować... W życiu prywatnym też taki jesteś czy tylko na forum sobie kręcisz tzw. bekę? [P] Jak lubisz spędzać czas wolny? [P] Kiedy mam ci sprzedać listwę? [P] Największa porażka? [P] Jaka jest Twoja ulubiona piosenka? [P] Dobre wino czy wódka? [P] Boisz się ciemności/czarnych kolorów ? [P] Co byś zrobiła gdybyś otrzymała bana na całej sieci ? xDD [P] Teatr czy Kino? [P] Jak nazwiesz swoje dzieci xDD ? [P] Jakich ludzi nie lubisz? [P] Czytasz książki? [P] Kto z sieci najbardziej Cię denerwuje i czym? [P] Czy @ Hotarui @ QROKUS będą kiedyś trzeźwi? [P] Zrobisz mi jajecznice? [P] Jak to jest być leniem? [P] Kogo chcesz pozdrowić? [P] Dlaczego taki nick? Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/93964-po-20-haq/#findComment-9025724 Share on other sites More sharing options...
XM3FIX Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 [P] Masz jakieś marzenie, które chciałbyś spełnić? [P] Ile czasu dziennie potrafisz spać? [P] Twój najlepszy dzień w roku? [P] Skąd taki pomysł na nick? [P] Gdybyś miał możliwość zmienić jedną rzecz bądź złą podjęta decyzje w życiu zrobiłbyś to? [P] Czym dla Ciebie jest przyjaźń? [P] Co sądzisz o mnie? [P] Kiedy zacząłeś ufać ludziom? [P] Miałeś kiedy zagrożenie z jakiegoś przedmiotu i musiałeś iść w sierpniu na poprawkę? [P] Co sprawia, że jesteś szczęśliwy? [P] Gdybym zaproponował Ci wypad na piwo zgodziłbyś się? [P] Masz tajemnice, o ktorej nikt nie wie? [P] Kogo byś zbanował gdybyś mógł mieć tą jedną osobę? [P] Lubisz dobrze wypić? [P] Lubisz mnie? [P] Gdybys wybierał pomiędzy pracą w Polsce a zagranicą co byś wybrał? Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/93964-po-20-haq/#findComment-9025727 Share on other sites More sharing options...
Playmate. Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 @ moe.execzekamy dziś na odpowiedzi. Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/93964-po-20-haq/#findComment-9026293 Share on other sites More sharing options...
HaaQ Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 @ BloszeK [P] Dlaczego lubisz wyzywać? [O] Nie lubię wyzywać, samo przychodzi [P] Czym się zajmujesz poza forum? [O] Strażak- Ratownik, jakieś grzebanie przy silnikach, praca [P] Palisz, pijesz? (Chcę się upewnić tylko xD) [O] Palę ale pić mało piję [P] W jakim województwie mieszkasz? [O] Stalkowanie jest karalne [P] Masz prawko? [O] Idź za mnie na ezgamin do WORD'A [P] Co lubisz najbardziej robić? [O] W sumie sam nie wiem [P] Jaka jest twoja ulubiona nutka? [O] Pan Kękę [P] Czy byłem aż tak złym Technikiem/Administratorem? [O] Tak [P] Masz plany się przeprowadzać? [O] Tak [P] Skąd wziął się twój nick? [O] Z powietrza [P] Kiedy jedziemy na Radom? XD [O] Nie chcę sobie życia popsuć. [P] Jak oceniasz aktualny stan forum? [O] Szybkie,zadbane a będzie lepsze! [P] Dlaczego lubisz degradować? XD [O] Nikt tak nie powiedział [P] Kiedy wiadro z Hotaru? [O] A nie wiem w sumie [P] Kogo najbardziej lubisz z forum?@ Hotaru @ Patkaa @[URLOP] EMI MILKA♡ @ saju ♥ @ Thinker @[URLOP] Bloodi [P] Czy kiedyś zostałeś spisany/dostałeś mandat? [O] Ta dostałem za nie palenie XDDDDDD [P] Kogo najbardziej nienawidzisz z tego forum? [P] Czym jest dla ciebie to forum? [O] Mały dom i najlepszi ludzie, tylko tutaj poziom wkurwienia się reguluję. [P] Jakie masz hobby/zainteresowania? [O] Straż, silniki samochodowe [P] Jeśli byś miał walczyć na Fame MMA to z kim? (Oczywiście z tego forum)@ Książe Nieporządek słyszałem że walimy się po pyskach [P] Jaka była najśmieszniejsza rzecz jaką zrobiłeś? [O] Że skończyłem szkołę nie ucząc się wcale a wyniki egzaminów prawie po 100 % @ saju ♥ [P] Wolałbyś żyć sam jako bogacz czy jako biedak z rodziną ? [O] Jako biedak bo na bogate robie "Stfu" [P] Miesiąc w którym się urodziłeś ? Grudzień [P] Jakieś plany na lepszy motocykl ? [O] Kingway kupuję i ci na chatę wjeżdzam [P] Dziaaaduu jak jest ? [O] Dupy nie urywa [P] Jaką szkołę ukończyłeś (profil)? [O] [PSEUDOCUKIERNIK] [P] Jaki masz kolor oczu [O] Nie patrzę się w lusterko bo ni mom xd [P] Masz możliwość jednego degrada kto wsiądzie w ten pociąg ? [O] Pewnie że Matus albo korson [P] Jakiej muzyki słuchasz [O] To co mi się podoba [P] TOP 3 kobity z forum jakie się tu pojawiły odkąd jesteś [O] Nie wiem, zapytaj tam innych stulejarzy [P] Co chciałbyś robić dalej w życiu ? [O] Strażak Zawodowy [P] Jakaś pasja do motocykli czy po prostu zwykły sprzęt ? [O] Z lekka pasja [P] Blondynki czy Brunetki ? [O] Murzyny [P] Leciałeś kiedyś samolotem jeżeli tak to gdzie ? [O] Ta po pijaku z 18-stki [P] Dwie wady [O] Szybko się denerwuję Brak cierpliwości [P] Dwie zalety [O] Rzetelny, sprawiedliwy [P] Ile czasu spędzasz dziennie na kompie ? [O] To zależy ile piw obok leży xd [P] Piwerko vs Czysta [O] Kierowniku to i to, jedno zapijasz 2 [P] Twoje drugie imię ? [O] Dominil [P] Telefon vs Komputer [O] Komputer [P] Ostre jedzonko czy Łagodne [O] Łagodne [P] Marlboro vs LM [O] LM tańsze [P] Ulubiony serwer z całego HZ [O] Forum XD [P] Twój ulubieniec [O] @ moe.exe @ Playmate. [P] Czy ogolił byś się na łyso za 2000 zł? [O] Tak, nie przywiązuje bardzo uwagi do fryzury [P] Czy widzisz przez granaty dymne? [O] Tak widizałem póki VALVE błędu nie naprawiło [P] Jak walczysz z komarami? [O] Łeb w framuge i essa [P] Jakie przezwisko miałeś w czasach gimnazjum? [O] Nie miałem [P] Jaki jest Twój rozmiar...... Buta? [O] A co chcesz najacze mi kupić? [P] Ulubiona pora roku ? [O] Lato [P] Kebab czy Pizza? [O] Na cienkim kebabie [P] Czym zajmujesz się na co dzień? [O] Pracą i forum [P] Lubisz dużo zjeść ? [O] Nie, pulpetem nie jestem [P] Kogo byś zbanował za dokuczanie ? (prócz mnie ) [O] A to już nikogo [P] Prosta sprawa. 3 życzenia. Co robisz? [O] PLUJE NA STULEJARZY [P] Najśmieszniejsza sytuacja w życiu? [O] Odłączanie nauczycielce częśći od laptopa [P] Z Twoich wypowiedzi, można wywnioskować, że lubisz sobie pożartować... W życiu prywatnym też taki jesteś czy tylko na forum sobie kręcisz tzw. bekę? [O] Lubię się pośmiać ale nie tak jak w tym INTERNECIE [P] Jak lubisz spędzać czas wolny? [O] CZilaaaut [P] Kiedy mam ci sprzedać listwę? [O] Byłem z 2 razy u ciebie ale bałaś się wyjść [P] Największa porażka? [O] Przyjęcie @bloszka na technika [P] Jaka jest Twoja ulubiona piosenka? [O] Ni mom [P] Dobre wino czy wódka? [O] To i to [P] Boisz się ciemności/czarnych kolorów ? [O] Nie, wręcz lubię czarne kolory [P] Co byś zrobiła gdybyś otrzymała bana na całej sieci ? xDD [O] Spierdalał życiem się zająć i essa [P] Teatr czy Kino? [O] Kino jak już [P] Jak nazwiesz swoje dzieci xDD ? [O] Napewno nie Magda ani Patrycja [P] Jakich ludzi nie lubisz? [O] Stulejarzy, kłamców etc. [P] Czytasz książki? [O] Nie i szkoda mi wzroku [P] Kto z sieci najbardziej Cię denerwuje i czym? [O] @ BlancioR Epicką głupotą [P] Czy @ Hotaru i @ QROKUS będą kiedyś trzeźwi? [O] Nie wiem, nie jestem ich ojcem xD [P] Zrobisz mi jajecznice? [O] Nie bo zdąże ją sam szybciej zjeść [P] Jak to jest być leniem? [O] Normalnie, jaja do góry i do przodu [P] Kogo chcesz pozdrowić? [O] Mamusie [P] Dlaczego taki nick? [O] Żeby świat był kolorowy Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/93964-po-20-haq/#findComment-9026298 Share on other sites More sharing options...
Playmate. Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/93964-po-20-haq/#findComment-9026299 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts