SquS_G4MERR Posted June 26, 2017 Report Share Posted June 26, 2017 1. Nick w grze: SquS_G4MERR 2. Wiek:15 3. Link do GT:http://www.gametracker.com/server_info/91.224.117.107:27015/ 4. STEAM / NON STEAM (link do steamcommunity):NON STEAM 5. Doświadczenie adminowskie na serwerach Base Builder: byłem adminem 2 lata temu jak nie mialem przerwy od cs'a 6. Staż na serwerze:nie cały miesiąc 7. Znajomość AMXX(1-10):7 8. Jakie kampy potrafisz zbudować?:layer, dark, hs, kibel, layer tunel i "bunkier" kampa mojego pomyslu 9. Mikrofon (Tak/Nie):tak ale czasami nie 10. Dlaczego ty: poniewaz gram codzniennie na tym serverze i chcialbym pomagac innym ludziom 11. Kontakt:fb, snap, forum, gra, numer tele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trastian Posted June 26, 2017 Report Share Posted June 26, 2017 (edited) Jestem na NIE. Ciągle robisz zwykłe hs'y i to dosyć słabe... Prawie codziennie muszę Ci po kilka razy pomagać i wystarczy lekka spina, żeby Cię sprowokować. Dodatkowo nie masz CSa na Steamie, 16 lat i podałeś linka do GT serwera a nie do twojego nicku... I co to znaczy, że czasem masz mikrofon, a czasem nie? Edited June 26, 2017 by Trastian Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenYv18 Posted June 26, 2017 Report Share Posted June 26, 2017 Jestem na nie : - robisz same hs nie widziałem u cb innej kampy +amx -wiek -mikro Link to comment Share on other sites More sharing options...
HooD Posted June 26, 2017 Report Share Posted June 26, 2017 Sory ale na NIE mała aktywność na forum mały staż gry na serwerze Podciągnij się a na pewno się uda Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted June 26, 2017 Report Share Posted June 26, 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted July 15, 2017 Report Share Posted July 15, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts