Jump to content

Recommended Posts

• Nick oskarżonego:  Vegi
  • Powód oskarżenia:  Nieuzasadniony ban
  • Data i czas:  16.06.19 20:20~
    • Dowody(SS'y, świadkowie, itp): Akcja zaczela sie gdy zabilem admina yuuki jak wchodzil do ct z okna na mirage. Yuuki odrazu napisal do mnie czy chce kicka za kampienie. Nie wiem w sumie czemu gosc sie mial problem skoro jestem ct i pilnowalem po prostu plecow bo gralismy only B. Jako ze byl opiekun na serverze to sie go spytalem czy za to jest kick/ban i czy to w ogole jest zabronione. Dymson stwierdzil ze mozna tak robic i pouczyl yuukiego na tsie. W miedzy czasie pytalem sie tez admina Vegi czy za to jest kick i tez stwierdzil ze nie. W jednej z nastepnych rund skampil sie tam gracz Vegi i powiedzial mu ze nie wolno tam kampic bo podobno kick za to jest. Oczywiscie zartowalem sobie czego Vegi raczej nie zalapal bo nie jest chyba zbyt bystry. Nie wiem moge sie mylic. Wywiazala sie dyskusja o ile mozna ja to tak nazwac bo Vegi zachowywal sie jakbym go atakowal. Wkoncu Vegi powiedzial ze koniec tematu i na tym sie to powinno skonczyc. Vegi wyszedl i po paru rundach wrocil po czym napisal na czacie: "Faster jaki ty masz w ogole problem?" XD Nie wiem o co mu chodzilo wkoncu sam dyskusje zakonczyl. Gosc byl jakis poddenerwowany, mowil ze ja sie pruje do niego etc. Nazwalem go pare razy dzieciakiem i mowilem ze jest niedojrzaly zeby byc adminem. Dodalem jeszcze ze cos w stylu ze dostal admina i wladza uderzyla mu do glowy. Caly czas prowokowal(moim zdaniem) sytuacje i mowil "no cos jeszcze?" XD W pewnym momencie kicknal typa(za afk) 10s po rozpoczeciu rundy. Malinka spytala sie go dlaczego go kicknal jak ledwo runda sie zaczela. Odpowiedzial "bo jest dzieciakiem". Vegi ktorys juz raz powiedzial zdenerwowanym glosem(XD) "no cos jeszcze?" po czym mnie zbanowal na 1h bez podania powodu.
      Dodam ze typ raczej nie zna sam regulaminu servera(do ktorego mnie odsylal po akcji z yuukim). Moim zdaniem zlamal 2 i 8pkt regulaminu admina ale to juz do waszej oceny.
    • W sumie bana dostalem na 1h, rownie dobrze moglem isc na inny server ale denerwuje mnie sytuacja kiedy dzieciak naduzywa praw admina i zachowuje sie jak obrazony przedszkolak bo ktos powiedzial mu 2 slowa XD Polecam obejrzec demko i samemu ocenic. Ode mnie to tyle. Pozdro
  • EDIT: Teraz sprawdzilem ze dostalem bana za "kultura/prowokowanie admina" XD Ani razu goscia nie obrazilem ani nie prowokowalem. Staralem sie wyjasnic sytuacje ale Vegi odbieral to jako atak na jego osobe. Proponuje dorosnac kolego i nauczyc sie rozmawiac z graczami.
https://1shot2kill.pl/topic/93601-skarga-vegi/

Zacznę od tego że po tej sytuacji ja wszedłem na serwer i bana dałem ci ja ponieważ wiedziałem co tam się działo bo opowiedział mi to na ts@ Vegi . Powód podałem (nw jak go nie widzialeś nevermind) powód to : kultura oraz obrażanie admina bo nie powinieneś "wyzywać" admina od dzieciaka i mówić mu że nadużywa swoich uprawnień kiedy nawet nie wiesz kto cie zbanował ponieważ jak mówiłem bana dałem ci ja. Wracając do sprawy z żartem powiem tak nie każda osoba ma dystans do siebie ja uważam że sam mam duży dystans do siebie ale jak mówiłem nie każdy tak ma, oczywiście nie wiem jaki @ Vegi ma dystans do siebie mogę się mylić i mógł mieć po prostu zły dzień lub nie chciało mu się żartować. Takie jest moje zdanie na ten temat jak dla mnie temat uważam za zamknięty jeżeli się z tym nie zgadzasz niech ktoś z UBT sprawdzi demka i wypowie się na ten temat.

Pozdrawiam ;) 

https://1shot2kill.pl/topic/93601-skarga-vegi/#findComment-9022518

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...