Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick z gry: 'ScreamMyName
Twoje imię: Daniel
Czy posiadasz STEAM (jak posiadasz link do steamcommunity): SID
Link do Game Tracker: GT
Staż w Counter-Strike 1.6: +2000 godz. na Steam oraz szmat czasu na NS.
Zakres wiedzy o amxx ( od 1 do 10 ): 9 z malym minusikiem ale wciaz sie rozwijam
Jak długo grasz na serwerach typu Jailbreak?: Sporo czasu nie jestem w stanie tego zliczyc
Czy miałeś kiedyś admina na innych serwerach: Tak. Poniezej podsylam swoje podania tam znajdziecie wiecej informacji dot. tego pytania
Czy posiadasz sprawny mikrofon: Oczywiscie tak

Czy posiadasz mutacje: Rzecz jasna :)
W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: Chyba przy instalacji cs'a

Cos od siebie: GT na ta chwile moge miec slabe ale to z tego powodu, ze ostatnimi czasy ucze swoja dziewczyne grac by na mnie nie byla zla i mogla tez czerpac w jakis sposob z tego 'przyjemnosc' :D regularnie zagladam na serwer od czasu rezygnacji pod nick Kinia<3. Jestem tu juz stalym graczem od kilku miesiecy tak wiec mam nadzieje, ze obecna statystyka czasu gry nie stanie na przeszkodzie. Dodam, ze mialem tu Admina dlugi czas i z podan: klik oraz klik wywiazywalem sie w stu procentach. Jestem znana osoba na serwerze kojarzona raczej z pozytywnej strony. Kiedy pelnilem funkjce ADM nie bylo na mnie zadnej skargi (!) wrecz pochwaly. Kiedy juz moja nie jest zla o to, ze gram moge wrocic i pilnowac porzadku dalej. Nawiasem... Czytajac podanie osoby ktore mnie nie znaja uprzedzam, ze nie dostalem zadnego degrada tylko zlozylem rezygnacje. 

Pozdrawiam,

ScreamMyName

https://1shot2kill.pl/topic/9337-podanie-smn/

Twoje podanie zostało przyjęte!

Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
https://1shot2kill.pl/topic/9337-podanie-smn/#findComment-70411

• 3 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...