Guest pfff Posted June 23, 2017 Report Share Posted June 23, 2017 Czy ktoś czeka na Aventus s2? Osobiście grałem na pierwszej odsłonie Aventusa i serwer na prawdę spoczko Ma wystartować jakoś w sierpniu ;d Jedyny serwer na którym dobiłem 4oma postaciami maxa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blladeerek Posted July 12, 2017 Report Share Posted July 12, 2017 Serwer był bardzo fajny. Ja 3 razy dobiłem maxa ale wątpię żeby była tak duża frekwencja co na s1 . Ja nie zagram na s2 bo powstała już duża konkurencja i raczej serwer nie ma już takiej siły przebicia a jak ma być to samo (trochę czytałem) to tym bardziej... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VenoM ♔ Posted July 24, 2017 Report Share Posted July 24, 2017 Ja grałem, serwer był spoko, maxa nie było ciężko wbić, gorzej było z ulepkami.. co mają niby zmienić na s2 osobiście czekam na s2 od dłuższego czasu, ale nie wiem czy zacznę tam grać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts