Misiaa Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 Mam taki problem, że miałam zrobione wszystkie misje z rozdziału pierwszego. Dzisiaj weszłam zagrać, chciałam wybrać misję z rozdziału drugiego i zauważyłam, że nie mam zrobionej żadnej misji z rozdziału pierwszego. Frizuu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 To nie jest żaden błąd - one są zaliczone ale po prostu po zakończeniu resetuje ci do 0/5 i możesz je sobie robić jeszcze raz. Misiaa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted June 21, 2017 Report Share Posted June 21, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted August 12, 2017 Report Share Posted August 12, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts