[Elita Calkowitych Downow] Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 (edited) Wzór: Twój nick na serwerze: 62-500 FGK! Wiek: 17 Mutacja głosu: Tak Czas spędzony na serwerze (link do GT): http://www.gametracker.com/player/62-500 FGK!/80.72.37.157:27015/Czy miałeś styczność z amxmodmenu: Tak Dlaczego ty? Prosimy o dłuższa wypowiedz: Już miałem styczność z tą funkcją, myślę że dam rade pomóc w ogarnięciu serwera. AMXX znam 9/10 więc myślę, że nie jest źle. Posiadasz działający mikrofon: Tak, zakupiłem. Kontakt (GG / Steam): Steam : 62-500 FGK! / GG : 62062280Steam ID: STEAM_0:0:2741991Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%: Wydaję mi się, że Tak. *Admin jest zwolniony ze składek comiesięcznych. Aczkolwiek jeśli masz gest możesz rzucić groszem na serwer, zawsze się przyda. Wymagania: 1. Aktywność na forum: 5h, 10postów, minimum tygodniowe konto, brak warnów. JEST 2. Aktywność na serwerze: minimum 20h i 2 tygodnie stażu. JEST 3. Kultura osobista oraz dojrzałość emocjonalna. Kiedy trzeba potrafię się zachować. Ale też lubię pożartować 4. Platforma STEAM i ukończone 16 lat. Posiadam i to i to. 5. Znajomość oraz akceptacja regulaminu serwera oraz regulaminu admina. Znam i Akceptuję. Edited June 20, 2017 by [Elita Calkowitych Downow] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arabek c(: Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 (edited) Twoje zachowanie na serwerze jest wręcz skandaliczne. Dodatkowo znam cię z poprzedniej sieci, na której również posiadałeś admina i nie raz zdarzało ci się go nadużywać za co został ci on odebrany. (Dowody z rozmowy mogę dostarczyć). Jesteś nie dojrzały jak na swój wiek, brak ci kultury do kogo kolwiek i działasz pod wpływem impulsów. Nie zasługujesz na te ani inne stanowisko i sam o tym wiesz. Znasz amxx 9/10? z tego co mi wiadomo "kolego" to o FTP nie masz zielonego pojęcia... Edited June 20, 2017 by Arabek c(: [Elita Calkowitych Downow] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wariat ^_^ Posted June 21, 2017 Report Share Posted June 21, 2017 Na nie -amx. Wątpie że umiesz amx 9/10 wtedy mógłbyś pisać pluginy +wiek +steam Wydaje mi sie że tak ? Popracuj troche i napisz podanie jeszcze raz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kura Posted June 21, 2017 Report Share Posted June 21, 2017 Na NIE ! - na serwerze jesteś wulgarny +/- wiek -gt +/- steam Jak przeczytałem to co napisał @Arabek c(: nie napisze ci TAK. Popracuj nad sobą i może "Kiedyś" będę na TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Elita Calkowitych Downow] Posted June 21, 2017 Author Report Share Posted June 21, 2017 6 godzin temu, Kura napisał: Na NIE ! - na serwerze jesteś wulgarny +/- wiek -gt +/- steam Jak przeczytałem to co napisał @Arabek c(: nie napisze ci TAK. Popracuj nad sobą i może "Kiedyś" będę na TAK +/- steam ? Człowieku Ty tak na serio? Jak może być + albo - steam... Steam jest obowiązkowy. Chyba nie przeczytałeś wymagań. Kura 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
amx_cfg Posted June 21, 2017 Report Share Posted June 21, 2017 Wymagania spełniasz. Znam Cię z serwera i jestem za tym, żeby dać Cię na okres próbny jako admina na 2 tygodnie. @Arabek c(: ludzie się zmieniają każdy zasługuje na szansę. Sam jesteś na okresie próbnym. @[Elita Calkowitych Downow] przy podaniu nie wypowiadasz się ty lecz inni gracze. Tak na przyszłość. Wiek: +\- gt+ steam+ ogarniający człowiek. Jestem na Tak. Okres próbny!!! [Elita Calkowitych Downow] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mte Posted June 21, 2017 Report Share Posted June 21, 2017 Była sytuacja, że siedziałeś na spect, a że serwer był pełny to Cię wyrzuciłem z powodem "zajmujesz slota", gdy wróciłeś na serwer i zacząłeś grać spamowałeś na say'u tekstem "ZAJMUJESZ SLOTA". Pokazałeś w ten sposób jaki jesteś dojrzały: Dnia 20.06.2017 o 20:15, [Elita Calkowitych Downow] napisał: 3. Kultura osobista oraz dojrzałość emocjonalna. Kiedy trzeba potrafię się zachować. Ale też lubię pożartować Poza tym nie raz widziałem jak "potrafisz się zachować" na serwerze, więc jestem zdecydowanie na nie. Arabek c(: , Mała Mi <33 and amx_cfg 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MemesiO Posted June 22, 2017 Report Share Posted June 22, 2017 Powstrzymaj język, jestem na tak, gt pokazuje, że zależy. [Elita Calkowitych Downow] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K1cker Posted June 22, 2017 Report Share Posted June 22, 2017 Stwierdzilem ze wole popatrzec jak sie zachowujesz na serwerze , nie chce zadnych toxicow w ekipie - był juz taki co szczekał i uwazał sie za boga... od tamtej pory jestem ostrożniejszy. Za tydzien zapraszam ponownie w tym momencie odrzucam Link to comment Share on other sites More sharing options...
K1cker Posted June 22, 2017 Report Share Posted June 22, 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt. Posted July 15, 2017 Report Share Posted July 15, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts