Adrianek Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 1. Nick w grze: Mleczkoo 2. SteamID: STEAM_0:0:31338468 3. Wiek: 17 4. Link do GameTracker'a: http://www.gametrack...3.177.12:27126/ 5. Doświadczenie: Miałem admina dawno temu ale zrezygnowałem 6. Napisz kilka zdań o sobie: Cześć, nazywam się Adrian W csa gram od 2008r. Na waszym serwerze gram od 2014 r. Interesuję się sportem,jazdą na rowerze,wspinaczką górską . Postanowiłem , jednak kandydować na administratora serwera JB z tego względu iż mimo tych małych przeszkód szacuję że będę miał czas by godnie reprezentować administrację 1s2k i tę serwerownie promować swoją grą i postawą. Mam lekkie poczucie humoru i bezkonfliktowy styl życia. Oczywiście odróżniam proste przypadki nie czystej gry. Gametrackerów będę banował Myślę że to będzie formalność i użytkownicy forum i gracze zaakceptują moje podanie 6. Mikrofon: Tak 7. Akceptujesz regulamin admina?: Tak 8. Reklamy [5x] / Nick + ID w sklepiku:Tak ID:793 9. Linki do poprzednich podań:Brak Link to comment Share on other sites More sharing options...
KiMiSuN Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 (edited) Jestem na nie -nie ogarnięty mikrofon -slabe gt DOSTOSUJ SIĘ DO WZORU Edited June 20, 2017 by KiMiSuN Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScreamMyName Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 Będę na tak jak ogarniesz ten mikrofon bo jak tylko się odzywasz jest straszne echo Nie wiem czy grasz na innym nicku może jedno A więcej czy co bo ogółem często jesteś ale GT z tygodnia, które podałeś jest słabe Ogólnie w miare ogarniasz więc będę na tak jak spełnisz co pisałem wyżej Link to comment Share on other sites More sharing options...
rytraM Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 Złóż podanie za tydzień, tylko tym razem dostosuj się do wzoru podanego w dziale JB, daj linka do GT, tylko tym razem do swojego i na naszym JB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rytraM Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Shōto Posted October 10, 2017 Report Share Posted October 10, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts