Michasssss Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 Twój nick z gry: MIchasssss Twoje imię: Michal Wiek: 17 Czy posiadasz STEAM (jak posiadasz link do steamcommunity): Mam lecz nie ma na nim cs .16 http://steamcommunity.com/id/Tumulasek/ Link do Game Tracker: http://www.gametracker.com/player/Michasssss/80.72.42.126:27015/ Staż w Counter-Strike 1.6: 4 lata Zakres wiedzy o amxx ( od 1 do 10 ): 6 Jak długo grasz na serwerach typu Jailbreak?: kolo 3 lat Czy miałeś kiedyś admina na innych serwerach: Nie ale mialem staz na jednym z Jb Czy posiadasz sprawny mikrofon: Tak Czy posiadasz mutacje: Tak W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: Polecony prze znana osobe Wikaa<3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 Ja na tak. +Ogarnięty CT +Mutacja +Mikro +Warzywie ty mój xD I w sumie to tyle dodać jeszcze dobre GT. Nie wiem ale ja nie rozumiem jednej części.. Miałeś ty admina czy nie? xD Skoro masz staż to znaczy że miałeś nie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michasssss Posted June 19, 2017 Author Report Share Posted June 19, 2017 Mialem staz na serwerze Jb i sprawowalem sie dobrze lecz serwe usunieto z przyczyn jakis platniczych czy cos. Gralem na nim 2 tyg wiec mi nie zalezalo jak np tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScreamMyName Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 Jestem na nie. Nie znasz regulamini, zapoznaj sie z nim i zloz podanie za 7dni. Michasssss 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sznycel Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 57 minut temu, Mario™ napisał: Ja na tak. +Ogarnięty CT +Mutacja +Mikro +Warzywie ty mój xD I w sumie to tyle dodać jeszcze dobre GT. Nie wiem ale ja nie rozumiem jednej części.. Miałeś ty admina czy nie? xD Skoro masz staż to znaczy że miałeś nie? Warzywo to jest argument? Okres próbny +Gt +Wiek +Mikro - Ten staz nie powala ale zawsze mozna sie czegos nauczyc Michasssss 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 9 godzin temu, Sznycel napisał: Warzywo to jest argument? Okres próbny +Gt +Wiek +Mikro - Ten staz nie powala ale zawsze mozna sie czegos nauczyc Nie ma cię często na serwerze więc nie wiesz o co chodzi. xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 Jestem na Tak: + mutacja +miły + kreatywnie prowadzi + gt + mikro - nie wypowiadaj sie w swoim podaniu ? Michasssss 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rytraM Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 Zobaczymy jak sobie poradzisz. Na ten czas okres próbny, czyli 1 słuszna skarga i wylatujesz. Zgłoś się do mnie po odbiór flag na serwie i po rangę na forum w odpowiednim dziale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rytraM Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Shōto Posted October 10, 2017 Report Share Posted October 10, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts