Yeeeeeep Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 Wiec to wygląda tak że najlepszego z Ct który cos grał tam i wygrywał pare razy przerzucił do TT gdy Ct przegrywa 12:3 mówie mu że nie może sobie robić samo wolki on mnie zlewa i robi swoje. Kick mnie za nic. On sobie robi samo wolkę kick"je za nic. Nie masz nikogo z Starszych graczy ani opiekuna to robi co chce. Łamie regulamin Kultura nie trzyma sie. Jak się wkurzy to wyzywa. Tyle z mojej strony. Pozdrawiam Yeeeeep Link to comment Share on other sites More sharing options...
YouStee Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 Admin dobrze zrobił balansując grę na serwerze. Gdy składasz skargę (Dorosły) to dawaj jakieś dowody w postaci ss/demek. Brak wzoru... Skarga do zamknięcia bardziej. Wydoroślej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antuś Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 Zastosuj się do wzoru i pokaż dowody. Do zamknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TiTis (.)(.) Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 Daniels dobrze się spisał balansując drużyny. Według mnie sprawa zamknieta. Poczekajmy jeszcze co ma Daniel's do powiedzenia. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_nieobliczAlny_ Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 @Yeeeeeep daniel's dobrze sie spisuje jako admin banuje graczy tak jak powinien przenosi graczy również dobrze na serwerze zacina sie balans graczami wiec dobrze ze to pilnuje a co do skargi temat zamknięty jeśli tobie jako admin nie poszło nie mścij sie na innych bo to i tak do niczego nie prowadzi skarga niesłuszna ps. następnym razem zastosuj sie do wzoru Link to comment Share on other sites More sharing options...
_nieobliczAlny_ Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0la Posted July 15, 2017 Report Share Posted July 15, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts