Zsolim Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 Twój nick z gry: Zsolim Twoje imię: Filip Wiek: 15lat Czy posiadasz STEAM (jak posiadasz link do steamcommunity): http://steamcommunity.com/profiles/76561198218932559/ Link do Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/Zsolim/80.72.42.126:27015/ Staż w Counter-Strike 1.6: licząc wszystkie nicki cos kolo 2000h Zakres wiedzy o amxx ( od 1 do 10 ): mysle ze 5-6/10 spokojnie, ale bede sie jeszcze uczyl Jak długo grasz na serwerach typu Jailbreak?: okolo 4000h licząc kiedys z cs go Czy miałeś kiedyś admina na innych serwerach: Tak ale na CS GO Czy posiadasz sprawny mikrofon: Posiadam Czy posiadasz mutacje: Przeszedlem W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: Szukałem dobrego servera na cs 1.6 i znalazl sie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScreamMyName Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 (edited) Słabe GT przynajmniej z tygodnia ale spokojnie również stały gracz JailBreak'a więc tu plusik Mutacja + Ogar +/- Steam ++ Za okresem próbnym jestem na tak @FocuS no w sumie to nie zwróciłem uwagi na ten szczegół W takim wypadku dwa plusiki odejmuje co wychodzi moim skromym zdaniem, że również jestem za neutralnym głosem. Edited June 19, 2017 by daniel24145 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FocuS Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 12 minut temu, daniel24145 napisał: Słabe GT przynajmniej z tygodnia ale spokojnie również stały gracz JailBreak'a więc tu plusik Mutacja + Ogar +/- Steam ++ Za okresem próbnym jestem na tak Steam? Sprawdziłeś przynajmniej czy ma tam CS 1.6? Nie, nie ma ;d + Mutacja - Forum - GT (Do poprawy game track w tygodniu) +/- Kultura na serwerze, czasami wymsknie Ci się coś ;D Jak na razie jestem na NIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wikaa<3 Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 -gt +mikro +mutacja +w miare kultura -aktywnosc na forum Jestem na nie :C Popraw torche gt i aktywnosc na forum i gites Link to comment Share on other sites More sharing options...
exit Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 +mikro +mutacja +miły pomocny +czesto gra +kultura -aktywnosć na forum ja na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubek Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 ja na tak +mikro +mutacja +ogarnięty -GT okres próbny byłby dobry wg mnie :-p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 Ja na neutral.. Pomijając naszą rozmowę na steamie.. Nie chcę wypisywać tutaj +/- Zsolim wie o jaką rozmowę chodzi C: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sznycel Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 Tak +Ogar + dobry kontakt z Graczami + Mutacja + Mikro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shock Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 Przyjęty zgłoś się do Martyr po odbiór admina i po range an forum graj trochę więcej ale jest dobrze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shock Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rytraM Posted July 15, 2017 Report Share Posted July 15, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts