Frizuu Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 (edited) Twój nick z gry: TeodorekXD Twoje imię: Adam Wiek: 14 Czy posiadasz STEAM (jak posiadasz link do steamcommunity): nie, jeśli trzeba koniecznie to kupie Link do Game Tracker: http://www.gametracker.com/player/TeodorekXD/80.72.42.126:27015/ Staż w Counter-Strike 1.6: od ok.7/8 lat Zakres wiedzy o amxx ( od 1 do 10 ): 7 Jak długo grasz na serwerach typu Jailbreak?: Od samego początku gry w CS 1.6 Czy miałeś kiedyś admina na innych serwerach: Tak, nie raz.Nawet tutaj. Czy posiadasz sprawny mikrofon: Tak Czy posiadasz mutacje: Nie ale coraz lepiej. Zaczyna się okres dojrzewania ;P W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: Forum polecające serwery JB. Chciałbym napisać coś jeszcze od siebie. Wiem że miałem szansę i ją zmarnowałem. Chciałbym się poprawić. :C Edited June 19, 2017 by TeodorekXD Edit GT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wikaa<3 Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 +mikro -mutacja , nie jest lepiej , uwierz mi +amx -za duzo gadac jak cie o to nie prosza -czasami myli ci sie regulamin Narazie jestem na nie :c Frizuu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRUCKDRIVER99 Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 Miałeś już szansę, wcześniej się nie spisałeś. Nie jestem pewny, czy można Ci zaufać drugi raz. Jestem na razie neutralny, ale ponieważ miałem małą przerwę od jb to dam się wypowiedzieć innym graczom serwera. Pozdrawiam ;D Wikaa<3 and Frizuu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 Ja również na neutral. -miałeś szanse choć głupio zmarnowałeś +amx +ogarniasz -mutacja +mikro +GT Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScreamMyName Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 GT z ostatniego tygodnia przeciętne ale ogółem jesteś stałym bywalcem więc tu plusik To, że raz miałeś szanse i ją zmarnowałeś to już minusik Często padniesz i pytasz się za co przecież to, przecież tamto co świadczy tylko o tym, że nie ogarniasz w stu procentach regulaminu to już minusik Amxx jak większość więc nie najgorzej No i kończmy tą wypowiedź bo i tak jestem na nie xD Mutacja... Admin nie może nie mieć mutacji przynajmniej takie jest moje zdanie. Mamy pokazywać się z lepszej strony, a nie tej gorszej. Wejdzie nowy gracz i zobaczy, że dzieciarnia w administracji to co to za serwer... Reasumując jeszcze raz powtórzę, jestem na nie Frizuu and Sadysta 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsolim Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 Pozstane neutralny. ps: steama nie musisz kupowac ;P Frizuu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FocuS Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 Teodoś ;/ Jestem na NIE. -Miałeś szanse, opiekunowie Ci ją dali. Wykazałeś się tym, że ją nie wykorzystałeś. Frizuu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rytraM Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rytraM Posted July 15, 2017 Report Share Posted July 15, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts