Antuś Posted June 18, 2017 Report Share Posted June 18, 2017 Nick: RuteK Wiek: 15,5 Mutacja:ON Czas spędzony na serwerze (link do GT) http://www.gametracker.com/player/Rutek/94.75.91.194:27015/ poprawione i wciąż poprawiam Znajomość amxmodmenu: 6/10 W jaki sposób trafiłeś/łaś na nasz serwer?: cssetti Dlaczego ty? (Proszę o sensowną wypowiedź): Chcę pomóc adminom. Gram w różnych godzinach i nie zawsze się znajdzie admin, by zbanować przeszkadzających graczy, dzieci mówiących przez mikrofon,a także wyzywek na czacie, od czasu do czasu też cheaterzy. Raczej ogarniam temat. Nie oceniajcie mnie po wieku, czy też za brak skilla Może jakoś zaskakująco nie gram, ale jeśli chodzi o admina to ogarniam. Myślę że się na dam, Posiadasz działający mikrofon?: tak ( mało używam) Kontakt (GG / Steam):GG, FORUM, STEAM Steam ID:0:0:141350385 , gram na NS, chcę kupić na steam (przy okazji nie pogardzę jakimiś ofertami kupna cs 1.6 steam) Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%?: 95% Link to comment Share on other sites More sharing options...
YeS? Posted June 18, 2017 Report Share Posted June 18, 2017 Mozna dac mu szanse GT + jakies tam jest moze nie najlepsze ale lepsze niż ostatnio Wiek ;/ troche kiepski ale kazdy mial kiedyś tyle lat co on KUltura + +steam . + mikro . Na tak ! Antuś 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
@[email protected] Posted June 18, 2017 Report Share Posted June 18, 2017 Na serwerze widać, że coś tam grasz. Szkoda, że nie masz cs'a na steam. Postaraj się jak najszybciej zakupić. Wiek chyba jakąś dużo przeszkodą nie jest. Na serwerze nie zauważyłem żebyś sprawiał kłopoty bądź miał problem z kulturą. Sądzę, że można dać mu szanse na okresie próbnym. Na tak. Antuś 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YouStee Posted June 18, 2017 Report Share Posted June 18, 2017 Na tak + Gt + Wiek to tylko liczba + Mikro + Amx Antuś 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT DOSKONALY Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 (edited) Jestem na TAK +wiek +można dać szansę +mikro Nie wypowiadaj się jeżeli nie grasz na tym serwerze ... /// Aleksandra Edited June 19, 2017 by Aleksandra Link to comment Share on other sites More sharing options...
TiTis (.)(.) Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 Można dać mu szanse +kultura +GT + wiek jak on ma mutacje to nic takiego ? +micro tylko myślę że musi sie poduczyć AMX i inne pomocne komendy i tak że kupić STEAM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flesh 8 c *TEAM* Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 Ja tam Cie mało widze takich adminów juz mamy ... trzeba kogoś kto gra , i ns ja na NIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
TajskiBoxDziwkiIkoks Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 jestem na razie na nie - ns - twoje gt ostatnie z 30 dni jest w kratkę.. wygląda na to że przez 1 tydzień pograłeś trochę więcej żeby lepiej gt wyglądało - mało się udzielasz / nie słyszałem cię nawet ani razu na mikro + wiek + nie konfliktowy Link to comment Share on other sites More sharing options...
_nieobliczAlny_ Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 okres próbny 2 tygodni zgłoś sie po uprawnienia do @Aleksandra i odbierz range na forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
_nieobliczAlny_ Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0la Posted July 22, 2017 Report Share Posted July 22, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts