karma powraca Posted June 16, 2017 Report Share Posted June 16, 2017 1. Nick w grze: karma powraca 2. Wiek: 15 3. Link do GT: http://www.gametracker.com/player/karma powraca/91.224.117.107:27015/ 4. STEAM / NON STEAM (link do steamcommunity): nonsteam 5. Doświadczenie adminowskie na serwerach Base Builder: nie, ale pomagam na serwerze 6. Staż na serwerze: około 1,5 miesiąca 7. Znajomość AMXX(1-10): 7 8. Jakie kampy potrafisz zbudować?: Wiele, więcej, najwięcej 9. Mikrofon (Tak/Nie): Nie 10. Dlaczego ty: Potrafię zbudować wiele kamp, pomagać graczom nawet jeżeli nie potrafią polskiego [są tacy gracze], czasami robię konkursy na monety [kto pierwszy przepisze coś], dokładam się do składek [kupując vipa], mam dobrą reputację na serwerze, często pisze skargi, co pokazuje, że często jestem na serwerze. 11. Kontakt: Forum, Gra, Steam [nie mam cs, ale samo steam tak], GG - 62985210 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morbit Posted June 16, 2017 Report Share Posted June 16, 2017 Ogólnie to jestem na tak + staż na serwerze + umie budować wiele różnych i fajnych kamp + staż +/- wiek (ale czy ten rok gra taką ważną rolę xD) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SquS_G4MERR Posted June 16, 2017 Report Share Posted June 16, 2017 wszystko co napisal spelnia role admina +umie budowac +staż +całokształt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trastian Posted June 16, 2017 Report Share Posted June 16, 2017 Jak kupisz mikrofon, to będę na tak xD Bo bez mikrofonu nie da rady Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenYv18 Posted June 16, 2017 Report Share Posted June 16, 2017 na tak umie budować nie wiem czy umiesz administratora to na próbe 7 dni głosuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryolith Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 (edited) Na tak, wymagania spełnia, widać, że się stara. Edited June 19, 2017 by Ryolith Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 Zobaczymy co potrafisz. Okres 7 dni wykaże czy się nadajesz. Zgłoś się do mnie na PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted July 15, 2017 Report Share Posted July 15, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts