Morbit Posted June 15, 2017 Report Share Posted June 15, 2017 1. Nick w grze: autobh bez trzymanki 2. Wiek: 16 3. Link do GT: http://www.gametracker.com/player/autobh bez trzymanki/91.224.117.107:27015/ 4. STEAM / NON STEAM (link do steamcommunity): Steam 5. Doświadczenie adminowskie na serwerach Base Builder: Byłem adminem na serwerach wiele razy. Nawet na 1s2k byłem - nick : Morbit Angel, może ktoś pamięta. Potem serwer na M(nie będę reklamował) i na P-S. 6. Staż na serwerze: 2-3 tygodnie licząc przerwę 4 dniową. 7. Znajomość AMXX(1-10): 9 8. Jakie kampy potrafisz zbudować?: Hs, Fake Hs, dark, tunel, fake tunel, kibel, kibel v2 - moja wersja, matang trap, spowalniacz, surf trap oraz wiele więcej których nazw nawet nie znam. 9. Mikrofon (Tak/Nie):Tak 10. Dlaczego ty: Grając dzisiaj na serwerze 3 godziny nie spotkałem żadnego admina. Jestem miły, kulturalny i pomocny. Umiem budować wiele rodzaji kamp, co za tym idzie wiem o co chodzi do poprawienia. Wiele osób łamie zasady podczas nieobecności admina, a demek nie za bardzo mi się chce rozpisywać co 5minut. Na dodatek jestem uczciwy i sprawiedliwy wobec innych graczy, etc. nie wlatuje na kampę - wchodzę jak normalny gracz. 11. Kontakt: Fb, GG, forum, ts, steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryolith Posted June 15, 2017 Report Share Posted June 15, 2017 Jestem na tak, budować umie, aktywność jest, a adminów brakuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karma powraca Posted June 15, 2017 Report Share Posted June 15, 2017 Na tak prawie same plusy Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenYv18 Posted June 16, 2017 Report Share Posted June 16, 2017 na tak widziałem wiele razy ciekawe kampy ogarnięty człowiek po za tym brakuje adminów Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted June 16, 2017 Report Share Posted June 16, 2017 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted July 15, 2017 Report Share Posted July 15, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts