Dziekizawspolnelata Posted June 15, 2017 Report Share Posted June 15, 2017 Może warto zastanowić się nad pluginem? Ostatnio troszkę ponerdziłam na serwie i często zdarzało się że w ct było 4 graczy afk a akurat admina nie było? Tak samo z przesiadywaniem przez niektórych na spec... Podrzucam w plikach rar w ktorym jest spakowany afk kissCvary:afk_kicktime 150 - Po jakim czasie gracz ma być wykopany.afk_slaytime 60 - Po jakim czasie gracz ma być zgładzony.afk_minplayers 8 - Minimalna ilość graczy przy których ma pracować plugin.afk_slayplayers 1 - Czy zabijać gracza gdy jest zbyt długo AFK.afk_adminimmunity 1 - Admin, gracz z immunitetem jest nietykalny. afk_adminkickimmunity 1 - Admin, gracz z immunitetem nie może być wykopany.afk_options 1 - Wykopanie gracza po upływie dozwolonego czasu 0 - przełącza gracza na spec. następnie wykopuje.afk_show_counter 0 - Ustaw na 0 to będzie pokazywać "AFK-Counter" od czasu do czasu.afk_rename 1 - Zmiana nicku gracza na "[AFK] nick" kiedy jest AFK.afk_speckick 0 - Wykopywanie graczy z spec.afk_speckicktime 300 - Czas po jakim gracze będą wykopywani ze spec. ( dobrze uwzględnić więcej sekund ponieważ często gracze kręcą demo oszustom ). Plugin pożyczony z innego forum ale miałam już okazję z nim grać i bardzo dobrze się sprawował. Na serwie jest coś do wyrzucania paki ale nie zabija ani nie wyrzuca afk ani wiecznych przesiadywaczy specta AFK KISS, KICKER.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
W szoku Posted June 15, 2017 Report Share Posted June 15, 2017 (edited) Wyrecza nas i to mocno ten plugin . Ale czasem bywają sytuacje że jest potrzebny . Ja jestem Neutral w tym. Edited June 15, 2017 by W szoku Link to comment Share on other sites More sharing options...
DG1234 Posted June 15, 2017 Report Share Posted June 15, 2017 (edited) Takie +/- + Dobry pomysł i powywala tych jeleni z specta bo sobie godziny nabijają i potem składają podania na admina z nabitym GT na spect - Są od tego admini ja zawszę piszę na [email protected] a admin wywali Edited June 15, 2017 by DG1234 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puchaty Posted June 15, 2017 Report Share Posted June 15, 2017 Moim zdaniem zbędne. Czasem jest tak, że gracz napisze na [email protected] "ZW" i idzie na specta, a ten plugin i tak by go wywalił. Każdy kto gra na tym wspaniałym serwerze wie jak ciężko wejść na serwer, gdy jest pełny. Obecnie jest nas trochę więcej niż na poprzedniej sieci i myślę, że spokojnie ogarniemy cały serwer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 15, 2017 Report Share Posted June 15, 2017 przeważnie jakiś admin jest, a z tego co widze, to często gracze AFK padają szybciej od tych co kampią całą runde np na podeście dla mnie niepotrzebne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziekizawspolnelata Posted June 15, 2017 Author Report Share Posted June 15, 2017 (edited) 22 minuty temu, Puchaty napisał: Moim zdaniem zbędne. Czasem jest tak, że gracz napisze na [email protected] "ZW" i idzie na specta, a ten plugin i tak by go wywalił. Każdy kto gra na tym wspaniałym serwerze wie jak ciężko wejść na serwer, gdy jest pełny. Obecnie jest nas trochę więcej niż na poprzedniej sieci i myślę, że spokojnie ogarniemy cały serwer. Masz tam możliwość ustawienia po jakim czasie wywala gracza. Plugin ułatwiłby dostanie sie na serwer:) wczoraj typ ze dwie mapy siedział na spec a akurat żaden adm nie grał 58 minut temu, DG1234 napisał: Takie +/- - Są od tego admini ja zawszę piszę na [email protected] a admin wywali Właśnie nie zawsze są Ale luzik, to tylko propozycja Edited June 15, 2017 by SUPERBOHATERKA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchy Posted June 15, 2017 Report Share Posted June 15, 2017 Są oczywiście momenty, w których nie ma Admina - tak było i będzie. Niemniej, są też różne powody AFK; ktoś zgłosi chwilę zw, ktoś afkuje 1/2 rundy w drużynie wygrywającej (a to inna sytuacja, niż ostatni afk w ekipie przegrywającej rundę) i tak dalej. Plugin, w przeciwieństwie do Admina, nie rozumie sytuacji w grze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchy Posted June 15, 2017 Report Share Posted June 15, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted October 8, 2017 Report Share Posted October 8, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts